Svet
20245 ogledov

Novo v primeru žalostne zgodbe turistk v Maroku

FB
Razkritje o moškem, ki ga sumijo za umor dveh skandinavskih turistk.

Moški, ki ga oblasti v Maroku sumijo za umor dveh turistk iz Norveške in Danske, pripada vojaški skupini, je potrdilo tožilstvo. Tuji mediji zločin povezujejo s terorizmom. Tožilstvo podrobnosti o tem, za katero militantno skupino gre, ne navaja.

Osumljenca so prijeli, kot je znano, v Marakešu, maroškem največjem turističnem središču, policija pa še vedno išče še druge morebitne v zločin vpletene osebe.

Še vedno preiskujejo tudi verodostojnost videoposnetka, ki se je razširil na spletnih omrežjih, in ki naj bi domnevno prikazoval umor ene izmed dveh turistk.

Kot smo že poročali, ena izmed dveh umorjenih turistk, 24-letna Louisa Vesterager Jespersen, je poleti delala v našem Bovcu, kjer so domačii zradi njenega žalostnega konca pretreseni. Podrobnosti preberite na spodnji povezavi:

Umor Svet V Maroku umorjeni skandinavdski turistki

Fotografija z okolice Bovca:

Po družinski tragediji je na svojem Facebook profilu njena mama objavila to fotografijo s pripisom letnic življenja svoje hčerke.

Prerezana vratova

Trupli so našli na odročnem goratem območju deset kilometrov od turistične vasi Imlil v Visokem Atlasu, ki je izhodiščna točka za vzpon na 4167 metrov visoko goro Toubkal, najvišji vrh Severne Afrike.

Danska žrtev zločina je imela prerezan vrat, je za danski časnik B.T. povedala njena mati Helle Petersen. Kot je dodala, so jo posvarili pred potovanjem v Maroko zaradi kaotičnih razmer. Druga žrtev je bila po poročanju maroških medijev stara 28 let.

Maroške oblasti so po odkritju trupel okrepile varnost na območju in začasno prepovedale pohodniške izlete.

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 8
  • majab 09:48 21.december 2018.

    Musliči so kuga človeštva.

  • Avatar Parkerella
    Parkerella 23:42 20.december 2018.

    Si želite, da bi našli žensko za eno noč? Obiščite = = > www.3xDate.top

  • david87 14:38 20.december 2018.

    Sem si pogledal video. Iz spoštovanja do punce ki je nekaj časa živela tudi med slovenskimi prijatelji in glede na to, da je politična agenda islamizma uperjena proti celemu zahodnemu svetu, tudi nam, bi morali vsi pogledat video. Grozen je. ...prikaži več Ker to so grozni ljudje. Samo to rečem ..zarad takih ljudi obstaja orožje in ko si v taki situaciji bolje zate da ga uporabiš sicer te koljejo kot živino..kot so to punco.