Svet
40402 ogledov

Nujno iščejo delavce, nudijo tudi 2600 evrov mesečno

Francija, stavka, železnica, metro, železniška proga Žurnal24 main
Nemčija išče delavce. Nudijo tudi usposabljanje.

V Nemčiji je v teku razcvet privatizacije železnice; poleg državne Deutsche Bahn je trenutno v državi še okrog 300 privatnih družb, ki se ukvarjajo z železniškim prevozom, tako potniškim kot tovornim.

Kot ocenjujejo opazovalci bo tako že prihodnje leto v Stuttgartu večji del regionalnega potniškega prometa prevzela družba Go-Ahead.

Večini teh družb je sorodno to, da jim manjka usposobljenega kadra, iščejo predvsem strojevodje in sprevodnike. Samo Deutsche Bahn, pišejo nemški mediji, nujno iščejo od 50 do 100 sprevodnikov.

Hitri vlak Japonska Svet Neverjetno opravičilo železnice

Tečaj za sprevodnika traja tri mesece, strojevodje se usposabljajo osem mesecev. Bruto plača prvega na severu Nemčije znaša okrog 2.050 evrov, na jugu Nemčije pa okrog 2.600 evrov.

Delavec Nemčija Svet Iščejo več kot milijon delavcev

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 18
  • micheal64 20:49 25.oktober 2018.

    Pozdravljeni, z veseljem vam sporočam, da je resnično posojilno podjetje, s katerim lahko dobite hitro posojilo, vsem zaupnim strankam nudimo vse vrste posojil z obrestno mero 3%, se obrnite na nas, če potrebujete posojilo. Pošljite nam sporočilo Michealbensonloanagency@gmail.com Obrazec za ...prikaži več posojilo in ga vrnite. Polno ime ................. Država .................. Zahtevani znesek ...................... Trajanje ..........................

  • erikkk 10:51 24.januar 2018.

    Za standard v nemčiji je to socijalna pomoč

  • stary1 20:01 23.januar 2018.

    Marička Marička le kak sem lahko kaj takega napisal, da komunajzerji smrdijo kot KVARGL;;; smrdljivi komunajzerji smrdijo 1000 krat bolj kot kvargl ha ha ha