Svet
4163 ogledov

Objavili posnetek nesreče avtobusa, ki je treščil 30 metrov v globino

Nesreča avtobusa Profimedia
Nesrečo avtobusa, ki je padel z nadvoza v Italiji, so posnele cestne kamere. Objavili so posnetek, iščejo dodatne informacije in očividce.

V torkovi nesreči pri Benetkah je tragično umrlo 21 potnikov, nekateri še niso identificirani. V nesreči je bilo poškodovanih 15 potnikov, od tega pet huje. Življenje so v nesreči izgubili tudi dojenček, 12-letnik in mladoletna deklica. Zdaj tudi prek socialnih omrežij pozivajo morebitne očividce za dodatne informacije, ki bi razjasnile vzrok grozljive nesreče. 

Nesrečo avtobusa, ki je padel z nadvoza, so posnele cestne kamere. Na posnetku lahko vidite službeni avtobus "La Linea", ki pade z nadvoza. Kamera je usmerjena na vznožje klančine, ki vodi iz Mester v Benetke, in prikazuje vrh nadvoza, nesreča se zgodi na drugi strani. Na posnetku lahko vidite avtobus, ki je bil najverjetneje ustavljen na semaforju in čakal na zeleno luč. Nato lahko vidite drugi avtobus, ki prehiteva in se nato znova pojavi na kameri, ko pade pod nadvoz. Vidite lahko tudi zavorne luči vozila, ki je strmoglavilo, in zavorne luči drugega avtobusa, ki je odhajal in se nato nenadoma ustavil. Iz pogleda kamere pred njim ni mogoče videti drugih vozil.

Čeprav je v ospredju hipoteza, da je avtobus strmoglavil zaradi nenadne slabosti voznika, tožilstvo ne izključuje možnosti, da je bilo v nesrečo udeleženo še kakšno vozilo. Odločilna bodo tudi pričevanja navzočih. Več o nesreči v spodnjih prispevkih. 

nesreča avtobusa pri Benetkah Apokaliptični prizori Svet Huda nesreča: Avtobus zletel z nadvoza, več kot 20 mrtvih Nesreča avtobusa Svet 27-letni junak: Iz gorečega avtobusa rešil deklico
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.