Svet
3357 ogledov

Oče hčerinega morilca ji je prepovedal hoditi na sojenje

Mama umorjene Zagrebčanke 24sata
Mati umorjene se boji, da bi morilec prišel na prostost.

Pred desetimi meseci je nekdanji partner brutalno umoril takrat 18 let staro in nosečo Kristino Krupljan. Zabodel jo je več kot 70-krat. Sojenje osumljencu se bo začelo prihodnje leto. 

Žrtvina mama Vesna Krupljan je za Index povedala, da ji je v življenju ostalo le še to, da dočaka konec sojenja. "Čeprav mi je to ne bo vrnilo, želim, da ta pošast za vedno ostane v zaporu. Nevaren je in če bo prišel na svobodo, bi lahko spet moril," je povedala. "Hočem biti na sodišču. Grozno mi je, ko ga vidim. Ni me še pogledal v oči." 

Umor v Zagrebu | Avtor: Pixsell Pixsell
Mati in teta osumljenca sta štiri dni po umoru materi pokojne prišli izreč sožalje. Z osumljenčevim očetom sta se srečala dva meseca kasneje. Srečala sta se v nekem lokalu, kamor je moški prišel s policijskim inšpektorjem. 

Osumljenčeva teta je mami pokojne pred prvo obravnavo dejala, da ji Kosmićev oče sporoča, naj ne ona ne Kristinin oče ne pojavita na sodišču. "Kdo je on, da bo meni to prepovedal?" se sprašuje Vesna Krupljan. 

Osumljenec se brani z neprištevnostjo, a se žrtvina mama sprašuje, kako lahko potemtakem nekdo doma vzame kuhinjski nož in sočloveka zabode 78-krat.

Mama umorjene Zagrebčanke Slovenija Ubita 18-letnica naj bi bila noseča Mama umorjene Zagrebčanke smrt 18-letne nosečnice Svet "Zabodel sem jo v vrat, slišal krik, nato se je vse stemnilo"

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.