Svet
6686 ogledov

Oče pedofil hčerko zlorabljal od tretjega meseca starosti

dojenček Pixabay
Primer je policijo pripeljal do mreže pedofilov.

Nemško sodišče je danes očeta, ki je spolno zlorabljal svojo hčerko od njenega tretjega meseca, obsodilo na 12 let zapora. Njegov primer je preiskovalce sicer pripeljal do velike pedofilske mreže na svetovnem spletu.

Sodišče je poleg zaporne kazni 43-letnemu obsojencu, čigar identiteto so razkrili zgolj kot Jörg L., odredil tudi preventivni pripor po prestani kazni, kar pomeni, da ga najverjetneje ne bodo nikoli izpustili na prostost, poroča francoska tiskovna agencija AFP.

Jörga L. je sodišče spoznalo krivega več deset kaznivih dejanj spolne zlorabe otrok in posilstva kot tudi razpečevanja otroške pornografije, ki se je v večini primerov nanašala na njegovo hčerko, rojeno leta 2017. Aretirali so ga lani oktobra v mestu Bergisch Gladbach v nemški zvezni državi Severno Porenje-Vestfalija na zahodu države.

Material so si delili med seboj

Policija, ki je preiskovala primer, je bila pretresena, ko je naletela na razvejano mrežo pedofilov, ki so zlorabljali otroke in med seboj delili fotografije zločinov v spletnih klepetalnicah in prek forumov, kar je privedlo do ene največjih preiskav spolne zlorabe otrok v Nemčiji.

Deželni pravosodni minister Peter Beisenbach je junija sporočil, da so preiskovalci naleteli na 30.000 osumljencev, ki bi lahko bili povezani s to pedofilsko mrežo.

Ustanovili so tudi posebno preiskovalno skupino, ki je preučevala na ure posnetkov in tisoče fotografij. Več policistov, ki so delali na primeru, je bilo zaradi tega tako travmatiziranih, da so morali na bolniški dopust.

Samo v Severnem Porenju-Vestfaliji so po navedbah kölnskega tožilstva do danes identificirali 201 osumljenca.

Umor 9-letnika v Nemčiji, Policija Grozljivo Svet V stanovanju naleteli na pet mrtvih otrok, mati skočila pod vlak

dezurni@zurnal24.si
 
Komentarjev 2
  • MihaPu 22:37 12.oktober 2020.

    Dajmo anonimno zbirati denar, da takšni osebki več ne vidijo luč sveta in da ga pofukamo z analno sondo do smrti ali podobno. Hvala.

  • weterek705 03:26 07.oktober 2020.

    Vsako uro plačam več kot 90 dolarjev na daljavo z dvema otrokoma doma.Nikoli nisem mislil,da bi to imel možnost,vendar moj najbližji spremljevalec s tem pridobi več kot 18 tisoč mesecev na mesec in me je prepričala, da poskusim....... connect3.best