Svet
8667 ogledov

Očividka: "Počilo je kot bomba, s polno hitrostjo se je zaletel v izložbo"

Nesreča v Zagrebu 24sata
Voznik je poškodovan, pomagali so mu gasilci in reševalci. Poškodovana je tudi kolesarka.

"Pripeljal je iz smeri Reljkovićeve ulice in s polno hitrostjo trčil v izložbo. Slišati je bilo, kot da je odjeknila eksplozija. Od sile je odletelo okno trgovine, dve spredaj vozeči kolesarki in dekle pa sta padli na tla," je za hrvaški portal povedala bralka 24sata, ki se je znašla na kraju prometne nesreče v Zagrebu.

Dodala je, da so zaposleni v frizerskem salonu, ki se nahaja tik ob trgovini, v katero je trčil voznik osebnega avtomobila, takoj pritekli, da bi preverili, ali so ljudje poškodovani, in jim pomagali.

Do nesreče je prišlo okrog 14. ure.

"Do prihoda gasilcev je fantom iz vulkanizerske delavnice uspelo odpreti vrata avtomobila in izvleči ven voznika. Vidnih poškodb ni imel, nikjer ni krvavel, je pa bil vidno v šoku. Vprašali so ga, ali želi sedeti v delavnici, medtem ko čaka na policijo, a jih je vprašal, zakaj bi sploh sedel. Videti je bilo, da sploh ne ve, kje je in kaj se je zgodilo. Gre za starejšega gospoda," je povedala bralka.

Čeprav je z Reljkovićeve ulice obvezno zavijanje levo za vsa vozila razen javnih prevoznikov, je voznik po besedah ​​bralke le nadaljeval naravnost. "Sploh ni začel zavijati, samo šel je naravnost v trgovino! Tja je šel celo med obema stebroma, ne da bi se ju dotaknil. Sploh mi ni jasno, kako mu je to uspelo," se je spraševala bralka.

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.