Svet
75930 ogledov

Oglasila sta se starša 13-letnega morilca: "Zmeraj bomo žalostni"

Strelski pohod na osnovni šoli v Beogradu Profimedia
V kratkem pismu sta se opravičila staršem umorjenih otrok in jim izrazila sožalje.

Starša 13-letnega dečka, ki je v strelskem pohodu na beograjski osnovni šoli ubil deset ljudi, pet jih je ranil, sta se oglasila po več kot dvajsetih dneh. V kratkem pismu sta se opravičila staršem umorjenih otrok in jim izrazila sožalje. 

“Tistega 3. maja je zavladala večna tišina, v kateri vsak dan tiho jokamo od neozdravljive bolečine in žalosti za vsakim nedolžno umrlim otrokom ter za Draganom, ki je s tako ljubeznijo skrbel za otroke. Globoko in iskreno žalujemo, vsem družinam pa izrekamo sožalje zaradi njihove izgube, ki je tudi naša izguba. Za zmeraj bomo žalostni,” sta sporočila preko odvetnika.

Strelski pohod na osnovni šoli v Beogradu | Avtor: Profimedia Profimedia

Dan prej so policisti zaradi suma zanemarjanja in zlorabe mladoletnega otroka zaslišali mamo trinajstletnega morilca. Dečkov oče je od 5. maja v priporu v okrožnem zaporu zaradi storitve hudega kaznivega dejanje zoper splošno varnost. 

Pretresljivo Svet Mama deklice, ubite na beograjski šoli, nagovorila starša morilca

dezurni@styria-media.si

 

 

 

 

Komentarjev 4
 • Soloobveznababica 15:38 26.maj 2023.

  Tezko je biti tu pameten,kaj in kdo je kriv?Mozgani so komplicirani in kdo bi vedel,kaj se v njih plete.Morda tudi starsi niso niti slutili kaj takega. Vsi ti,starsi otrok, 13.letnik in njegovi starsi,zlasti pa 13 l.otrok imajo uniceno zivljenje.

 • Avatar Mehičanka76
  Mehičanka76 11:26 26.maj 2023.

  Opravičilo žrtvam in staršem žrtev nič ne pomaga. Verjamem pa da je tudi družini storilca hudo. Ne verjamem, da bi kdorkoli imel jajca in stopil pred te starše in se opravičil, iz oči v oči.

 • ferdopis59 11:02 26.maj 2023.

  V srbski mentaliteti je veliko samovšečnosti in povspetništva. Nesmem reč, da so vsi so pa posamezniki, ki jim je to dovljeno, enako je tudi pri nas neglede na narodnost ali pripadnost vere. Problem je družba, ki take pospetnike sprejme za ...prikaži več vodje in vzor. Rečejo če lahko on, lahko tudi jaz. Zato ljudje bodimo OVCE!