Svet
6126 ogledov

Opita Slovenka na Hrvaškem fizično napadla policiste, pljuvala, brcala ...

Hrvaška policija Profimedia
34-letna Slovenka je hrvaškim policistom povzročila nemalo sivih las.

Vozila je Peugeot 508 ljubljanskih oznak, na cesti od Tara do Poreča je povzročila pravi "dar-mar", poroča hrvaški portal 24sata. 

Na 5-minutnem posnetku, ki ga je naredil eden izmed bralcev omenjenega portala, se vidi, kako je voznica za dlako ušla več trkom, vozila je malo levo, malo desno. Na poreški obvoznici v krožnem toku pri enem izmed nakupovalnih središč je trčila v Renault Kadjar, po trku je trčila še v prometni znak, ki ga je skrivila. 

Njena 31-letna sopotnica je ob trku dobila površinske poškodbe, kot se vidi na posnetku, je pred tem skozi odprto okno drugim udeležencem v prometu kazala srednji prst. 

"Ko s Peugeotom ni mogla naprej, je Slovenka nadaljevala svoj show, tokrat s poreškimi policisti," dobesedno navaja portal 24sata. Dodaja, da je bila očitno pijana, kljub temu pa je preizkus alkoholiziranosti odklonila, nakar so jo policisti pridržali.

Govorila je, da ni vozila, negodovala je zaradi postopka policistov, ki so jo na koncu vklenili. A tudi to je ni umirilo; dva policista je skušala ugrizniti, poroča 24sata, tretjega je uspela ugrizniti. Ko so jo strpali v policijsko vozilo, je enega policista pljunila. 

"Je... bom mamo tistemu, ki me je vklenil. Maščevala se bom. Smeti policijske, vi ste živina. Ubila bom vas in vse vaše," naj bi po poročanju 24sata grmela Slovenka. Med vožnjo, dodajo, naj bi se policistom iztrgala iz rok, pri tem padla na hrbet in enega brcnila z nogo v obraz. 

Odpeljali so jo na psihiatrični oddelek bolnišnice v Pulju. Pred sodiščem se bo morala zagovarjati zaradi kršenja prometnih predpisov, zavračanja alkotesta, groženj do fizičnega napada na policiste. 

[VIDEO] Slovenka je u Poreču napravila pravi dar-mar!

Posted by 24sata on Monday, July 20, 2020
Hrvaška plaža Incident na Hr Svet Lastnik apartmaja napadel turista

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 4
  • mizimazi 09:03 21.julij 2020.

    Aneta Andolini...ćefurska fukara...

  • sam1 08:31 21.julij 2020.

    A ni to kakšna znana Slovenka ????

  • kana 08:30 21.julij 2020.

    sigurno je leva in je mislila, da se vozi s biciklom po Ljubljani.