Svet
36575 ogledov

Otroka poskušala ubiti očeta. Hčerka ga je držala, sin zabadal

Srbska policija
Do incidenta je prišlo po verbalnem obračunu.

Srbijo to jutro pretresa vest o hudem incidentu, do katerega je prišlo v vasi Trešnjevica pri Paračinu. Osumljena brat in sestra, stara 23 in 27 let sta v družinski hiši po prepiru napadla 67-letnega očeta. Hčerka ga je držala, sin zabadal, poročajo tamkajšnji mediji. 

Napadeni je v enem trenutku uspel odvzeti sinu nož, a ta je prijel za palico in ga močno udaril v predel roke. Oče je nato uspel pobegniti do prvega soseda, poklical policijo in reševalce. 

Policisti, ki so prihiteli na mesto nesrečnega dogodka, so tam našli hčerko napadenega človeka in jo pridržali, medtem ko je njegov sin na begu, policisti ga še iščejo. 


Ostale podrobnoti dogodka za zdaj niso znane. 

Murska Sobota,a preiskava policistov Grozljivo Slovenija Zaradi posledic pretepa umrl. Pri nas! Pretep Sedaj je jasno Svet Platak: Nov posnetek, kako je brutalno pokosil reševalca

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 6
  • Boschtjan Zupanchich 11:19 06.februar 2023.

    Slaba vzgoja (nevzgoja) naredi tako Nespoštljive otroke, da si upajo dvigniti roko nad svoje starše . V Večini je tako, razen nedavno nazaj sem spoznal tudi drugo možnost, ko je dober otrok moral z roko razložiti Nevzgojenemu nasilnemu zlobnemu pijanemu ...prikaži več tuzemskemu očetu, da nadlegovanje ljudi na družinskem srečanju ne vodi v nič dobrega . V Vseh ostalih primerih je kriva samo Slaba vzgoja (nevzgoja) slabih staršev , da so otroci tako Pokvarjeno Zlobni !!! ! !!! Amennn !!! ! !!!

  • Dejan Vehovec 10:31 06.februar 2023.

    zihr sta mela motiv, ki zna bt prava grozljivka

  • leonardo 10:10 06.februar 2023.

    Najprej: ne podpiram takšnega ravnanja ampak, stari jih ni fasal zastonj. Slišati je treba obe plati. Rasel sem v nasilju in vem kako to zgleda.