Svet
33 ogledov

Otrokom dal nacistična imena in ostal brez njih

Nacist PrtScr You tube
Samooklicani nacist iz New Jerseyja je svoje otroke poimenoval po nacistih. Zdaj se na sodišču bojuje za njihovo skrbništvo.

Heath Cambell je leta 2009 izgubil skrbništvo nad šestletnim Adolfom Hitlerjem Campbellom, njegovo mlajšo petletno sestro Joycelynn Aryan Nation in štiriletnim Honszlynnom Hinlejem, ker je sodišče odločilo, da obstaja dovolj dokazov o zlorabi, nasilju in zanemarjanju otrok. Nato jima je z ženo sodišče leta 2011 vzelo še enoletnega sina Honsa Campbella.

40-letni zagovornik nacizma želi zdaj na sodišču dokazati, da je, čeprav je svoje otroke poimenoval po znanih nacistih, dober oče in da se bo ne glede na obtožbe bojeval za njihovo skrbništvo. "Dajte mi možnost, da svetu pokažem, da sem dober oče. Rad imam svoje otroke," je v ponedeljek na sodišču dejal Campbell, ki ima na vratu vtetovirano svastiko.

Družina se ga je bala

So pa v javnost prišli tudi posnetki predhodnih obravnav, na katerih njegov najstarejši sin Adolf večkrat pravi, da jim je oče večkrat grozil, da jih bo ubil. Svojega moža se je bala tudi žena. Campbellova sta se, potem ko so jima vzeli otroke, razšla, mama pa se je skrbništvu odpovedala.

Komentarjev 9