Svet
27154 ogledov

Pag: Mladeniča pred klubom ustrelili v glavo

Plaža Hrvaška morje zrće Pixsell
Streljanje na Pagu. Mladeniča brutalno umorili pred množico prisotnih.

Zgodaj zjutraj se je na otoku Pag, v bližini priljubljenega kraja Zrće, zgodil grozljiv umor. Kot poroča Dnevnik.hr, so pred nočnim klubom usmrtili mladeniča. Do streljanja je prišlo, ko so bili v klubu še ljudje, ki so v šoku spremljali strašni dogodek. Množica je mladeniču takoj poskušala pomagati in ga oživljati do prihoda reševalnega vozila.

Policisti so sporočili, da so okoli 6. ure zjutraj prejeli obvestilo, da je v Kolanjskem gajcu ​​na Pagu, na območju Katarelca, s strelnim orožjem ranjena ena oseba. Na kraj dogodka so bili napoteni policisti, kmalu pa so v prostore policije odpeljali tudi osebo, ki je povezana z omenjenim dogodkom. Poškodovani moški je umrl v reševalnem vozilu na poti v bolnišnico. Na kraju dogodka poteka ogled in kriminalistična preiskava zaradi ugotavljanja vseh dejstev in okoliščin dogodka.

Več sledi ...

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 6
  • Avatar Antikrist1
    Antikrist1 14:50 25.avgust 2022.

    Sploh ni bil ustreljen, pač pa ga je boh ga je poklical k sebi.

  • Avatar pantani
    pantani 13:21 25.avgust 2022.

    Jebe lud zbunjenog,pa to.

  • Boschtjan Zupanchich 13:07 25.avgust 2022.

    Po Vseh teh "klubih" - diskotekah in beznicah , se zbira Veinoma Slaba - Pokvarjena - Zlobna družba ... sploh pa ta peklenski zloben smrad zaudarja od Zrč do Novalje, pa še kam drugam tudi, ... I have Been there, ...prikaži več so i Know , when some Idiots tryed 2 rob me there !!! ! !!!