Svet
29176 ogledov

Panika v hrvaškem "Gardalandu"

Fun park Mirnovec Fun park Mirnovec
V hrvaškem zabaviščnem parku Fun Park Mirnovec so imeli ob otvoritvi več nepričakovanih težav. Zaradi požarov na območju Zadra, v enem od njih je pogorel daljnovod, je cel park ostal brez elektrike. Obiskovalci, ki so bili na vlakcih smrti, so ostali ujeti v zraku.

"Sedaj vse deluje, situacija se je umirila," je za hrvaški Index.hr včeraj povedal Hrvoje Herceg iz Fun Parka Mirnovec. "Na to, kar se je zgodilo, nismo imeli vpliva, saj je v požaru pogorel daljnovod. Eno uro in pol ni bilo elektrike, obiskovalci so se ustrašili. Pogostili smo jih s sladoledom, jim vrnili denar in podarili brezplačne vstopnice, da se lahko vrnejo, ko želijo."

Elektrike ni bilo eno uro in pol, obiskovalce, ki so ostali ujeti v zraku, so varno spustili na tla. Ko se je elektrika vrnila, so se lahko vrnili in nadaljevali z obiskom atrakcij v parku.

O težavah je zabaviščni park obvestil tudi na Facebookovi spletni strani. 

Trije tematski sklopi

Fun park Mirnovec bo ima tri tematske sklope, Gusarji, Divji zahod in Vesolje. Skupno je v parku 24 atrakcij, vključno s 30 metrov visokim vrtečim kolesom Adria Eye, z vrha katerega je mogoče opazovati morje in otoke, med glavnimi atrakcijami pa je še rollercoaster (vlakec) Big Blue. 

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 5
  • antitrust 19:38 17.julij 2017.

    HRČKOlandija

  • mph 11:02 17.julij 2017.

    Niso imeli kaj naredit?? Kaj pa DVOJNI DOVOD ELEKTRIKE iz dveh različnih smeri, kar bi moral biti standard??