Svet
1412 ogledov

Pedofil po obsodbi skočil skozi okno sodišča, iščejo ga v dveh državah

Pedofil na begu Prtscr
Družina žrtve je leta čakala na zadoščenje za pekel, ki so ga preživeli, v strahu za vse otroke, ki jim je bil pedofil blizu.

Ivica M. iz Kaknja je v torek pobegnil z banjaluškega sodišča, potem ko je bil obsojen na štiri leta zapora zaradi hude zlorabe otroka, svoje vnukinje. Po izreku sodbe je skočil skozi okno in zbežal pred policisti. Trenutno ga iščeta policiji dveh držav, Bosne in Hercegovine, pa tudi Srbije, kamor naj bi prebegnil. Ni izključeno, da bi lahko skrivališče iskal tudi na Hrvaškem, poroča tamkajšnji Jutarnji list.

Obvestilo je na družabnih omrežjih delila organizacija Stop pedofiliji, ki ščiti otroke po vsej regiji in z informacijami o pedofilih na prostosti seznanja čim več ljudi.

Pozvali so vse, ki bi kar koli vedeli, da to sporočijo policiji ali neposredno njim, da bi tega nevarnega plenilca čim prej privedli pred roko pravice. To informacijo je objavil portal tudi ICV, ki je o celotnem primeru že pisal, potem ko je mati žrtve na noge dvignila celotno regijo.

Ivica M. je nekaj časa zaradi svojega dvojnega državljanstva delal tudi na Hrvaškem, v gradbenem podjetju na območju Zagreba (hrvaški delodajalec je službam v BiH pomagal z dokumentacijo, da je prišlo do mednarodne obtožbe). Bežal je iz več držav, dokler ga niso aretirali v Nemčiji.

Pedofil na begu | Avtor: Facebook Facebook

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 2
  • vera23 12:45 08.november 2023.

    4 leta za hudo zlorabo vnukinje??? Res se bližamo legalizaciji pedofilije. Upam, da se zemlja prej razleti na atome

  • alen04 10:36 08.november 2023.

    Likvidacija reši vse. Tak golazen takoj likvidirati.