Svet
12299 ogledov

Pijana poslala sporočilo, zdaj ne dobi službe

Delo zaposlitev natakar natakarica služba Žurnal24 main
Huda lekcija o tem, kako se v pijanem stanju ne pošilja sporočil.

21-letna študentka iz Edinburgha na Škotskem je nekdanjim kolegom poslala govorno sporočilo v skupino na WhatsAppu. Kot študentka si je kruh služila v restavraciji, po devetih mesecih pa dala odpoved, saj dela več ni mogla usklajevati s svojimi obveznostmi na fakulteti.

Po podani odpovedi je pijana poslala glasovno sporočilo, v kateri je bil med drugim tudi njen šef. Sporočilo je zaključila z besedami: "Zbogom, j***či." Zatem je skupino zapustila, piše Unilad.

Ko je začela iskati novo službo, je svoje dejanje močno obžalovala. Za delovno mesto, za katerega se je prijavila, je bilo med drugim potrebno poslati priporočilo nekdanjega delodajalca. Ko ga je prosila, da bi ji slednjega napisal, jo je ta hladno zavrnil.

Tudi ko je prosila, da bi ji le podali pisno potrdilo, da je v restavraciji delala, tega ni dobila. Sama trdi, da je bilo sporno sporočilo mišljeno kot šala, a njen nekdanji šef očitno njenega mnenja ne deli. Vztraja pri svojem in ji priporočila niti pisne izjave, da je delala pri njih, ne da.

*Fotografija je simbolična.

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 1
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.