Svet
10 ogledov

'Plačane spremljevalke za Berlusconija'

Rad je v družbi lepih žensk. Na sliki: Silvio Berlusconi v družbi ministrice za Žurnal24 main
Italijanski premier Silvio Berlusconi se brani pred obtožbami, da so bile spremljevalke na njegovih zabavah za svojo navzočnost plačane.

Neki podjetnik iz juga Italije naj bi pred večimi srečanji s premierjem Silviom Berlusconijem najel plačane spremljevalke, da bi jima med sestankom krajšale urice, poroča italijanski časnik Corriere della Sera, ki se sklicuje na rezultate preiskave organov pregona v Bariju. Srečanja, bolje rečeno divje zabave, naj bi se odvijale v Berlusconijevi vili v Rimu, udeležile pa naj bi se jih tri plačane spremljevalke.

Ena od njih je povedala, da je lani na dan ameriških predsedniških volitev prespala v premierjevem dvonadstropnem stanovanju v Rimu.

"Gre za zaroto proti meni, povezano z bližnjim vrhom držav G8 v Italiji, ko bom gostil svetovne državnike," je poročanja časnika zavrnil italijanski premier in medijski mogotec. "Spet enkrat so mediji polni natolcevanj in napačnih sledi." Berlusconiju so v bran stopili tudi njegovi odvetniki. Trdijo, da tudi če navedbe omenjenega časopisa držijo, ne gre za primer kaznivega dejanja.

Najnovejša obtožba je le še ena v vrsti mnogih, ki so se na račun zasebnega življenja najbogatejšega Italijana zvrstile v zadnjih tednih. Potem ko je v začetku maja njegova žena Veronica Lario po 30 letih zakona vložila zahtevo za ločitev, je na dan prišlo njegovo druženje z 18-letno Noemi Letizio. Italijanski premier je takrat večkrat zanikal, da bi z njo imel spolne odnose.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.