Svet
25847 ogledov

Podrobnosti nesreče, v kateri je umrl otrok: Družina se je vračala z morja, ko ...

Nesreča Dino Stanin/PIXSELL
Štiričlanska družina se je vračala z morja, ko se je v avtomobil zaletel tovornjak.

Hrvaški mediji so objavili nove podrobnosti tragične nesreče, ki se je zgodila včeraj okoli 15.30 na cesti A1 blizu izvoza Bitnje. O nesreči smo že poročali v prispevku Huda nesreča: Po cesti leteli deli avtomobila, umrl otrok.

V nesreči je umrl otrok, še enega otroka in starša pa so prepeljali v bolnišnico v Ogulinu. 

V težki nesreči sta bila udeležena tovornjak bosanskohercegovskih registrskih tablic in avtomobil s poljsko registracijo, v kateri je bila družina, ki se je vračala z morja. 

Policija je sporočila, da se je nesreča zgodila, ko je 47-letni državljan Bosne in Hercegovine, ki je vozil tovornjak, iz do sedaj neznanega razloga s prednjim delom vozila trčil v zadnji del osebnega vozila poljskih registrskih tablic, ki ga je upravljal 38-letni voznik, sicer poljski državljan. 

nesreča Hrvaška Brinje tovornjak avtomobil | Avtor: Dino Stanin/PIXSELL Dino Stanin/PIXSELL

V nesreči je umrl 11-letni otrok, poleg njiju pa sta bila v vozilu še 40-letnica in tri leta star otrok. Oba ter voznik avtomobila so bili lažje telesno poškodovani. 

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 3
  • Igor Jurše 19:04 07.september 2021.

    Vedno je bolj varno,da sam nadziraš vozilo in prostor na cesti.

  • rd2dmk2 14:16 07.september 2021.

    mami .. luuuuulaaaat.

  • jakec1575 11:56 07.september 2021.

    Pri naletu je vedno odgovoren tisti zadaj v takem primeru. premajhna razdalja, gledanje v telefon itd. Nova tovorna vozila sama bremzajo, tale ocitno nima tega. ubil je 11 letnega otroka. glede na nesreco je vozilo stalo. morda se je pokvarilo ...prikaži več vozilo. naletel je s polno hitrostjo.