Svet
5135 ogledov

Pojedel lastno mamo

Zloraba Shutterstock
Policisti iz Bosne in Hercegovine takšne preiskave ne pomnijo.

Preiskovalci iz Bosne in Hercegovine na območju Bosanske Krupe so na več mestih odkopavali posmrtne ostanke 60-letne Nasihe Velić.

Kot je danes objavil sarajevski Dnevni Avaz, je primer prijavil morilec sam, in sicer 33-letni Sabahudin Velić, sin nesrečne ženske. Pripeljal se je v Sarajevo in policiji prijavil, da je mamo ubil s sekiro.

Kot piše omenjeni portal je na zaslišanju moški povedal, da je mamo ubil, nato pa njeno truplo razpolovil. Po navedbah policijskega vira je svoje dejanje zelo natančno opisoval, pri tem pa med drugim povedal, da je truplo sekal deset dni in posamezne dele materinega trupla pojedel. Ostanke je zakopal na različnih mestih v okolici hiše.

Na vprašanje, zakaj je storil tako okrutno dejanje, je povedal, da je bil pod vplivom črne magije in da so mu umor naročila nepoznana bitja.

Preiskovalce je odpeljal do hiše, kjer se ni mogle natančno spomniti, kje je zakopal dele trupla. Policisti so jih našli sami.

Tožilec je za 33-letnega moškega naročil podroben zdravstveni pregled. Kakšna bo njegova nadalnja usoda, je odvisno od ugotovitev psihiatrične stroke.

Policija Slovenija Od ene ponoči jo je pretepal, dokler ni zjutraj umrla Iana Kasian Grozljivo Svet Ležal je v postelji ob njenem izmaličenem truplu

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 1
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.