Svet
38161 ogledov

"Mirni ljudje, dobri sosedje, nihče si ne bi mislil, da se bo kaj takega zgodilo"

Družinska tragedija v Donjem Knegincu pri Varaždinu Pixell Družinska tragedija v Donjem Knegincu pri Varaždinu.
Grozljivka pri Varaždinu: 38-letnik ubil očeta in ranil mamo. "Strašna tragedija. Mirni ljudje, dobri sosedje, nihče si ne bi mislil, da se bo kaj takega zgodilo," pove bližnji sosed.

Hrvaški mediji poročajo o družinski tragediji, ki se je zgodila v okolici Varaždina. Včeraj popoldne je 38-letni moški v Donjem Knegincu z nožem napadel očeta, ki je na kraju dogodka umrl. Spravil se je tudi nad 61-letno mamo, ki so jo hudo ranjeno prepeljali v bližnjo bolnišnico. Varaždinska policija še preiskuje, kaj je Denisa K. spodbudilo k tako hudemo dejanju.

"Strašna tragedija. Mirni ljudje, dobri sosedje, nihče si ne bi mislil, da se bo kaj takega zgodilo," je povedal bližnji sosed. Drugi so povedali, da je imel napadalec zdravstvene težave. "Osamljen je pogosto hodil po ulici, včasih je znal tudi pozdraviti. Ni bil čisto pri sebi," je povedal drugi sosed, ki je dodal, da se je pred leti Denis zaradi okvare plinske napeljave zastrupil z ogljikovim monoksidom.

"Zaradi tega je imel posledice, a nihče si ne bi mogel predstavljati, da bo prišlo do krvavega spopada. Rekli so, da je nekaj počel na računalniku, a nihče ne ve točno, kaj," je povedala soseda. 

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.