Svet
32406 ogledov

Policija obračunala s tekačico, očividci noreli

Print Screen
Španski policisti so brezkompromisno obračunali z neposlušno državljanko, ki je kršila vladno uredbo.

Čeprav v Španiji iz ure v uro narašča število obolelih s COVID-19, država, ki gre po stopinjam močno prizadete Italije, pa je po številu smrtnih žrtev že prehitela Kitajsko, se nekateri še vedno ne zavedajo resnosti položaja, v katerem se je znašla Evropa oziroma svet.

V Španiji so trenutno v veljavi stroge omejitve gibanja, o podrobnostih je za slovensko nacionalno televizijo spregovoril tudi rokometni reprezentant Jure Dolenec, ki pravi, da so za štirimi stenami ujeti že 13 dni, situacija pa se v naslednjih dveh tednih naj ne bi bistveno spremenila.

jure dolenec Hišni zapor Šport Dolenec: "Ukrepi strožji kot v Sloveniji, ne moremo niti na sprehod."

Medtem ko večina državljanov upošteva pravila, nekateri še vedno ravnajo na lastno pest. Na spletu se je pojavil posnetek tekačice, ki jo je med tekom po praznih ulicah zasačila policija.

Dekle se je na vse pretege upiralo aretaciji, s čimer je vzbudilo pozornosti očividcev, ki so dogajanje posneli. S kriki na pomoč pa ni vzbudila njihovega počutja, temveč vsesplošno zgražanje.

"Pošteno ni samo to, da zunaj tečeš, ti prekleta idiotka," je z balkona zavpila ženska. "Zdaj pa kliče na pomoč! To traja že cel teden," je moč slišati na posnetku. 

Policisti so jo z veliko napora vendarle strpali v avtomobil. "Eno uro traja, da jo spravijo v avto. Če pridem dol, bo hitro končala v avtu. Spravi se notrer, ti pi*ka. Zaradi tebe smo vsi ogroženi," je ob tem zavpil ogorčen moški.

 

Komentarjev 9
  • fasader56 10:17 27.marec 2020.

    Idiotiza svoje sebično obnašanje pač rabijo represijo.......in prav je tako.............

  • jate 07:09 27.marec 2020.

    jaz tako mislim ,da niso rabili tako grobo itak je razvidno ,da je tekla sama in ni nihce ogrozen ce si sam,,kaj pa vem mogoce kaksna denarna kazen, ce res ne smes niti sam iz hise...

  • jj1 21:17 25.marec 2020.

    Španci pa Italijani so itak Cigani, zato pa je tako....