Svet
38327 ogledov

Policija obračunala s tekačico, očividci noreli

Print Screen
Španski policisti so brezkompromisno obračunali z neposlušno državljanko, ki je kršila vladno uredbo.

Čeprav v Španiji iz ure v uro narašča število obolelih s COVID-19, država, ki gre po stopinjam močno prizadete Italije, pa je po številu smrtnih žrtev že prehitela Kitajsko, se nekateri še vedno ne zavedajo resnosti položaja, v katerem se je znašla Evropa oziroma svet.

V Španiji so trenutno v veljavi stroge omejitve gibanja, o podrobnostih je za slovensko nacionalno televizijo spregovoril tudi rokometni reprezentant Jure Dolenec, ki pravi, da so za štirimi stenami ujeti že 13 dni, situacija pa se v naslednjih dveh tednih naj ne bi bistveno spremenila.

jure dolenec Hišni zapor Šport Dolenec: "Ukrepi strožji kot v Sloveniji, ne moremo niti na sprehod."

Medtem ko večina državljanov upošteva pravila, nekateri še vedno ravnajo na lastno pest. Na spletu se je pojavil posnetek tekačice, ki jo je med tekom po praznih ulicah zasačila policija.

Dekle se je na vse pretege upiralo aretaciji, s čimer je vzbudilo pozornosti očividcev, ki so dogajanje posneli. S kriki na pomoč pa ni vzbudila njihovega počutja, temveč vsesplošno zgražanje.

"Pošteno ni samo to, da zunaj tečeš, ti prekleta idiotka," je z balkona zavpila ženska. "Zdaj pa kliče na pomoč! To traja že cel teden," je moč slišati na posnetku. 

Policisti so jo z veliko napora vendarle strpali v avtomobil. "Eno uro traja, da jo spravijo v avto. Če pridem dol, bo hitro končala v avtu. Spravi se notrer, ti pi*ka. Zaradi tebe smo vsi ogroženi," je ob tem zavpil ogorčen moški.

 

Komentarjev 12
  • Pepe007 11:16 15.april 2020.

    Doslej ni še nihče dokazal, da se je zunaj kdo okužil. Vsi raziskani primeri so iz zaprtih prostorov.

  • sandi10 10:16 14.april 2020.

    Odredba je zato da se spoštuje predstavljajte si da gredo vsi teči?. Ljudje smo preveč sebični in mislimo samo na svojo rit.

  • fasader56 10:17 27.marec 2020.

    Idiotiza svoje sebično obnašanje pač rabijo represijo.......in prav je tako.............