Svet
16241 ogledov

Policista je povozila 19-letna voznica

Hrvaška policija
1/2
Hrvoje Jelavić/Pixsell
Policija je zaradi nesreče, v kateri je bil na božič težko poškodovan policisti prijela dve osebi. Gre za 19-letno voznico in 21-letnega sopotnika.

Na božično jutro je šel 52-letni policist peš v službo, ko ga je zadel avtomobil, voznica in sopotnik pa nista ustavila, ampak sta pobegnila s kraja nesreče. Zdravniki v zadrski bolnišnici se še borijo za policistovo življenje.

19-letnica je osumljena, da 25. decembra ob 6.20 v Gospiću povzročila prometno nesrečo, ko je s sprednjo desno stranjo avtomobila z nemškimi registrskimi oznakami trčila v 52-letnega pešca, ki je hodil ob robu cestišča.

Po begu prišla nazaj, da bi prikrila dokaze

Potem nista ustavila, da bi poškodovanemu nudila prvo pomoč niti nista poklicala policije, čeprav jima je bilo jasno, da sta poškodovala pešca. Še huje, da bi prikrila sledi, sta se vrnila na kraj nasreče in s cestišča pobrala desno ogledalo, ki je odpadlo z avtomobila.

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 1
  • vzev 11:50 28.december 2019.

    Zakaj se piše, da sta povozila policista? Zakaj se pa drugače ne napiše, da je avto zbil trgovca, peka... Ta še ni bil v službi, to pomeni, da je čisto dovolj če se napiše, povozila sta pešca.