Svet
6191 ogledov

Policista ropala pošte. To ju je razkrilo.

pištola ropar Fotografija je simbolična.
Rope sta izvrševala točno na določene datume.

Srbska policista iz Pančeva, stara 29 in 35 let, sta bila pred nekaj dnevi prijeta zaradi ropa pošte pri Jagodini, v okviru katerega sta si prisvojila okrog osem tisoč evrov, pišejo srbski mediji.

Po dosedanjih ugotovitvah njunih policijskih kolegov, ki vodijo preiskavo, sta oropala še najmanj tri pošte, in sicer vedno na dan, ko so upokojenci prejemali svoja izplačila. Tisti dan sta si v službi vedno vzela prosto.

Policisti njune postaje v Pančevu so dobili namig, da policista izvajata rope pošt. Zoper kolega so uvedli preiskavo. Tudi zadnji ponedeljek sta si vzela prost dan v službi in se iz Pančeva odpeljala proti Jagodini.

Zamaskirana in oborožena sta zagrozila uslužbenki pošte v naselju Bagrdan, vzela denar in se odpeljala. Ženska je takoj obvestila policijo, ki je roparja prejela. Eden izmed njiju je že prej kršil zakon.

Policista nista ropala pošte v okrožju svoje uprave, po pisanju nekaterih srbskih medijev sta se za to dejanje odločila zaradi nakopičenih dolgov. Čeprav sta bila vedno zamaskirana, so se ju uslužbenci pošte vedno zapomnili po detajlu; eden izmed njiju ima vpadljive zelene oči, še pišejo srbski mediji.

Pekarna Ljubljana Slovenija Zamaskirana roparja z nožem grozila v pekarni Roparja Maribor Slovenija Trafiko sta s pištolo oropala mladoletnika na begu

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 2
  • Avatar Leon
    Leon 15:11 01.marec 2019.

    Sem misli,da gre za naše policaje . Hihihi

  • borut08 13:36 01.marec 2019.

    Policisti so najvecji kriminalci,ki s pridom zlorabljajo svoj polozaj in to mislim tudi na naso policijo in juzno od nas.