Svet
32634 ogledov

Policistu rekel, da so tudi "ovce pametnejše". To je sledilo.

hrvaška policija
Na sodišču so ga spoznali za krivega.

51-letni Slavonec je bil na sodišču obsojen za dejanje z 22. oktobra lani. Takrat je v ugovoru policistu napisal, da so tudi "ovce pametnejše od njega". Sodišče je ocenilo, da je moški z omalovaževanjem in žaljenjem policista pri opravljanju njegovega dela storil prekršek zoper javni red in mir in mu naložilo kazen v višini 19,91 evra, piše Glas Slavonije. 

Če bo v 30-tih dneh poravnal 13,27 evra, dve tretjini kazni, bo slednja smatrana za poravnano v celoti. 

Obdolženi je vztrajal, da je nedolžen; branil se je, da policista ni nameraval užaliti, pri čemer je izpostavil, da se zaveda resnosti policijskega dela, saj je tudi njegov stric policist. 

Povedal je, da je ugovor napisal v afektu, ker je bil razočaran in razburjen zaradi policijskega postopanja zoper njega. Sodišče je prosil, da mu zmanjša kazen, saj da je upokojen in ima nizke prihodke. 

Sodišče je kot olajševalno okoliščino upošteval dejstvo, da v zadnjih treh letih ni bil kaznovan.

policija Slovenija Filmska aretacija pred šempetrsko urgenco, domačini v šoku

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 9
  • Grof 11:01 13.marec 2023.

    Damijan Zrim SD, smehljajoči majmun, ki se ne zaveda da ni v živalskem vrtu za mrežo, cepcu gre vse na smeh, plunuti Franc Trčk

  • Skias 10:47 13.marec 2023.

    Ja ja ljudje pazimo kaj pišemo saj je pri nas "7 sila" nad vsemi in lahko pišejo dezinformacije, pol informacije in tudi laži brez kakršnihkoli posledic za njih! Vse je potrebno preveriti na večih mestih. Primer. Imaš 3 "novinarje" na ...prikaži več kraju dogodka in bo vsak videl in napisal predmet v drugi barvi. Če bo priložena slika tistega dogotka pa bo izpadlo totano drugače. Glede tega primera pa nihče nima pravice žaliti drugege saj kaj hitro lahko pride do sodišča. Tu je pa Slovenija na 1 mestu.

  • 4krogci 06:57 13.marec 2023.

    Ok se eden ki razmislja v stilu: a ti ves kdo sm jst, a ti ves kdo je moj stric 😂😂