Svet
61 ogledov

Posilil in ubil 14-letnico

Darko Kostić Facebook
Srbijo pretresa nov primer posilstva in umora najstnice in to sredi Beograda.

Potem ko je na začetku avgusta Srbija žalovala za 15-letno Tijano Jurić, ki jo je posilil in razkosal mesar, so včeraj v beograjskem naselju Rakovica našli truplo 14-letne Ivane Podraščić, ki je bila pogrešana več kot dva meseca.

Policija je že prijela storilca; gre za 39-letnega Darka Kostića, ki je dejanje že priznal. "Ubil sem Ivano, priznam. Posilil sem jo, vendar ona je kričala, upirala se je in jokala. To me je strašno živciralo, zato sem jo začel udarjati in daviti, vendar kljub temu ni prenehala. Vzel sem motiko in jo ubil. Truplo sem prekril z odejami in jo na dvorišču zakopal," je po pisanju Telegrafa svoj zločin opisal policiji.

Beograjska policija sumi, da bi na tem območju lahko našli še kakšno truplo; 39-letnik je bil za podoben zločin namreč že obsojen. Še kod mladoletnik je skupaj s pajdašem leta 1993 ubil 64-letno žensko v Beogradu, zaradi česar je prestajal kazen v zaporu za mladoletnike v Valjevu. Leta 2001 so ga obsodili kot posiljevalca, sledila mu je tri in pol letna kazen; ko je prišel na svobodo, je zločin ponovil, zaradi novega posilstva pa se spet vrnil za zapahe. Dobil je tudi več kazni za kraje in razbojništvo.

Po policijskih podatkih, ki jih navaja Blic, je bil leta 1992 pripadnik Arkanove garde.

Komentarjev 5
  • mph 19:38 03.oktober 2014.

    Nisem vedel, da so bili Plut in Trobec, pa še kateri, Srbi ali Romi. Prav tako mi imena in priimki največjih uničevalcev Slovenije, beri Janez Janša (in vsa srenja zbrana okrog njega), Igor Bavčar, Šrot, ... ne delujejo nič v ...prikaži več tej smeri.Tega zločinca pa bi bilo malo po malo od spodaj navzgor raztopit v kislini, zelo počasi.

  • feferon 17:37 03.oktober 2014.

    Skopit pa fertik.

  • maresem 16:13 03.oktober 2014.

    Za vlečno kljuko in po makadamu do zadnje koščice... naj crkne v mukah gnida pokvarjena.