Svet
32836 ogledov

Posilili so jo v kombiju sredi belega dne

Bel kombi Profimedias
Policija pregleduje kamere na območju glavne avtobusne postaje, kjer so jo neznanci napadli.

V Italiji se v zadnjem času tudi v medijih vse pogosteje pojavljajo poročila o posilstvih žensk, temu pritrjuje tudi statistika. Kot poroča TGCOM24, je na številko za klic v sili v letu 2021 poklicalo 5.274 oseb, v 2022 že 5.991 oseb. Od tega je bilo 81 odstotkov žensk. Prav tako narašča število umorjenih žensk, saj je njihovo število v primerjavi z letom 2019 naraslo za 12 odstotkov.

Pri zahodnih sosedih so prav v zadnjih mesecih zaskrbljujoče pogosto poročali o skupinskih posilstvih žensk, tokrat prvič o skupinskem posilstvu ženske sredi belega dne, poroča TGCOM24. Ženska je policiji poročala, da so jo v Neaplju ugrabili in posilili štirje moški.

Žrtev je 41-letnica

Posilstvo naj bi se zgodilo v kombiju brez oken blizu glavne avtobusne postaje. Žrtev je 41-letnica kolumbijskega porekla, ki živi in dela v Neaplju. Neapeljsko tožilstvo je odprlo preiskavo, da bi osvetlilo dogajanje, pregledujejo tudi posnetke kamer s tega območja.

Dogodek se je po poročanju več italijanskih medijev zgodil sredi belega dne in na območju, kjer je veliko ljudi. Napadalci so žrtev blizu avtobusne postaje od zadaj udarili s topim predmetom, jo onemogočili in ji z roko prekrili usta, da ni mogla prositi za pomoč. Nato so jo v kombiju brez oken štirje moški posilili in čez nekaj ur pustili na stranski ulici. Moški so ji odvzeli tudi osebne predmete. 

prometna nesreča znak Promet Slovenija Ceste danes zahtevale novo žrtev. 20-letnica se več ne bo vrnila domov Darjo Grmek Slovenija Slovenija Mehanik ga je zabodel do smrti

Fotografija je simbolična. 

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 12
  • Igorgeus 15:11 16.september 2023.

    Množica nepismenih. Ženska je bila migrantka.

  • puys 09:52 15.september 2023.

    Če bomo samo jokcali po forumih se nam slabo piše. Očitno še nam niso dovolj stopili na živec... ko bo ta meja presežena, evo ti nov genocid sred evrope. Adolf v2 je že rojen po moje.

  • Avatar pantani
    pantani 09:37 15.september 2023.

    Delo migrantov,tudi pri nas se to že dogaja in to vedno bolj pogosto!!!