Slovenija
6768 ogledov

Ceste danes zahtevale novo žrtev. 20-letnica se več ne bo vrnila domov

prometna nesreča znak Facebook
Okoliščine policija še preiskuje.

Danes okoli 13.30 se je na glavni cesti med Spodnjo Idrijo in naseljem Cerkno zgodila prometna nesreča, v kateri je umrla 20-letna voznica, so sporočili z novogoriške policijske uprave. Udeleženi sta bili dve osebni vozili. Zaradi nesreče je bila nekaj časa zaprta regionalna cesta med Spodnjo Idrijo in Travnikom.

V prometni nesreči je bil poleg preminule 20-letnice udeležen tudi 54-letni voznik osebnega avtomobila. Po dosedanjih zbranih podatkih je 20-letna voznica vozila po glavni cesti iz Spodnje Idrije proti Cerknem, kjer je med vožnjo skozi blagi levi ovinek prišlo do zanašanja njenega osebnega vozila, nato pa je z desnim bočnim delom svojega vozila na levi strani vozišča trčila v 54-letnega voznika. Slednji se je peljal v nasprotni smeri proti Spodnji Idriji.

20-letnica je na kraju nesreče umrla, 54-letnik pa je lažje telesno poškodovan, nudena mu je bila tudi zdravniška pomoč.

O tragičnem dogodku je policija obvestila tudi preiskovalnega sodnika Okrožnega sodišča in okrožno državno tožilko v Novi Gorici. Okoliščine prometne nesreče policija v tem trenutku še vedno preiskujejo, zato bodo več podrobnosti širši javnosti posredovali po njenem zaključku.

Na cestah na Severnem Primorskem so za posledicami prometnih nesreč v letošnjem letu umrle tri osebe, so še dodali na Policijski upravi Nova Gorica.

Nesreča motorista (fotografija je simbolna). Slovenija Motorist padel v Kamniško Bistrico in se hudo poškodoval VIDEO! Šport Reli na Hrvaškem: Pijan voznik čelno proti slovenskemu dirkaču!

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.