Svet
21028 ogledov

Video: Povzročitelj hude nesreče vozil in predvajal v živo na Facebooku

Trk Facebook
Moški je s svojim vozilom čelno trčil v avtomobil z mamo in dvema otrokoma ...

V italijanskem kraju Alatri je moški v nedeljo vozil po cesti in predvajal v živo na družbenem omrežju. Pri tem je povzročil hudo prometno nesrečo in čelno trčil v vozilo matere, ki je prevažala dva otroka. V trku so bili poškodovani vsi trije, deklico so morali iz vozila reševati gasilci. 

Med prenosom v živo

V kraju Alatri je moški med prenosom v živo na Facebooku povzročil prometno nesrečo, ko je njegov audi čelno trčil v pravilno vozeče vozilo nissan. V trčenju so bile poškodovane tri osebe: mati in njena dva otroka, ki so se peljali v Nissanu. Deklica je bila huje poškodovana, vendar ni v smrtni nevarnosti. Po reševanju iz vozila so jo s helikopterjem prepeljali v bolnišnico Bambino Gesù.

Trčenje je bilo čelno. Kot poročajo italijanski mediji, je objavljeni video prikazoval voznika, ki je z veliko hitrostjo vozil po pokrajinski cesti, večkrat prehiteval, na koncu pa izgubil oblast nad audijem in končal na nasprotnem voznem pasu v trenutku, ko je pravilno pripeljal nissan z žensko voznico in njenimi otroki. 

Karabinjeri Pismo Svet Oglasila se je mlada žrtev skupinskega posilstva

Posnetek se konča z glasnim trkom in jokom ponesrečencev. Sekundo po trku zaslon prekrijejo zračne blazine, glasbo pa preglasijo kriki ženske v drugem avtu: "Pokliči očeta! Pokliči očeta!". Nato se obrne k svoji hčerki, ki obupano joka: "Ljubezen, ljubezen! Kako si?". Posnetek zdaj pregledujejo policisti.

 

@libera_informazione_official_ #ULTIMORA Alatri (Frosinone), schianto frontale in diretta social nel pomeriggio tra un' Audi e una Nissan: rimasti feriti una madre e i suoi due bambini all'interno della Nissan. Per una piccola necessario l'elitrasporto in ospedale. L'autista dell'Audi, ferito anche lui, stava filmando mentre guidava. Nessuno è in pericolo di vita 🗞 @libera_informazione_official_ #alatri #audi #nissan #nissanskyline #audiquattro #audigramm #audir8 #nissan350z #incidenti #incidente #incident #frosinone #frosinonetoday #today #todayshow #news #guida #guidare #magreb #autista #auto

Objavil/a Pensieri E Parole dne Nedelja, 10. september 2023

 

V Nissanu se je peljala ženska s svojim najstarejšim sinom in petletno hčerko. Med reševanjem je deklica izgubila zavest. Ko so jo osvobodili iz vozila, so jo iz avta naložili na helikopter in prepeljali v Rim. Mamo in sina so odpeljali v bolnišnico Alatri.

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 5
  • jakec1575 10:30 11.september 2023.

    Dolgo sem bil proti šeriatu. Ampak za take je to edino zdravilo. In njim podobne ter sledilce. Kamenjanje, obesanje in sekanje udov.

  • Avatar pantani
    pantani 09:29 11.september 2023.

    Folk je totalno izgubil stik z realnostjo!!!

  • sandi76 09:20 11.september 2023.

    Debilnost ljudi bo prekinila samo zakonodaja, če bo v avtomobilih onemogočila tako tehnologijo. Avto bi moral omogočiti samo prostoročno telefonijo in ničesar drugega. To, kar počnejo idioti v vozilih postaja že absurd.