Svet
9625 ogledov

Pred pogrebom v cerkvi začela kričati, končalo se je tragično

Pokopališče Epa
Tožilstvo je odprlo preiskavo smrti 39-letne ženske, ki je med čakanjem na pogreb v cerkvi začela kričati, zato so poklicali policiste.

Grozljivo dogajanje se je začelo 3. novembra zjutraj med čakanjem na pogreb v cerkvi v italijanskem Vigevanu.

39-letnica, ki je imela znane psihične težave, je začela kričati in se ni mogla umiriti. Med drugim je klicala ime Alaha.

Sta uporabila preveč nasilja? 

Prisotni so poklicali policista, ki sta jo poskušala umiriti. Ženska se je nato oprijela kipa v cerkvi in ga želela vreči na tla, zato sta jo policista vklenila in imobilizirala. V tistem trenutku je ženska izgubila zavest, zato so jo z reševalnim vozilom odpeljali v bolnišnico. Žal je tam umrla.  
 
Preiskava poteka zoper policista. Z rezultati obdukcije, videoposnetkov in pričanj očividcev bodo ugotovili, ali sta bila policista za imobilizacijo ženske preveč nasilna.  

Omejitev hitrosti znak 30 Iz 50 na 20 km/h Avto Hitrost bi v centru mesta zdaj omejili na 20 km/h Metelkova Slovenija Slovenija V centru kulture migranti dilajo droge sodra Slovenija Primorska: Nevihtne celice nosile tudi točo

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 5
  • alen04 08:33 08.november 2023.

    Nobene škode. Policista odlikovati. Vsak, ki je do sedaj klical Alaha, je poleg sebe pobil ostale nedolžne ljudi. Sebi in družbi je uslugo naredila.