Svet
7223 ogledov

Prekopal grobove

Sveče Profimedias
79-letnik prekopal grobove svojih staršev in sinov.

79-letni moški iz Velike Bukovice pri Doboju na severu Bosne in Hercegovine se je odločil prekopati grobove svojih staršev in dveh sinov ter njihove posmrtne ostanke razporediti drugače.

Eden izmed njegovih sinov je bil pokopan z leve, drugi pa z desne strani njegovih staršev. 79-letnik je po svojem dejanju povedal, da ga je pekla vest, da sinova nista drug poleg drugega, zato je poklical delavce pogrebne službe, da je z njihovo pomočjo prekopal grobove in posmrtne ostanke svojcev prerazporedil, pišejo Nezavisne novine.

Na Policijski upravi v Doboju so pri tem potrdili, da so tožilstvu sporočili primer suma kaznivega dejanja oskrunitve grobov.

Policiji je primer prijavil brat omenjenega 79-letnika, ki živi v tujini. Ko je prišel na grob svojih staršev, je odkril, da je ta prekopan in se obrnil na policijo. 79-letik se brani, da je imel ustno dovoljenje pristojnih za svoje dejanje, a - kot pišejo Nezavisne novine - nekaj takšnega ni možno, saj do prekopa lahko pride le ob potrebnem soglasju vseh svojcev in pristojnih služb.

Kot še pišejo Nezavisne novine, je primer izredno žalosten, saj je starec na vsak način želel premakniti svoja dva sinova, njegov brat pa je bil jezen, ker je pri tem premaknil tudi njuna starša.

grob Šok Svet Dosegla, da so izkopali krsto umrlega otroka in odkrila, da je prazna Žale Slovenija Pogrebnika, ki naj bi kopičil trupla, ovadila nekdanja žena

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 2
  • reneoblak 19:46 01.november 2018.

    -_-_Poiščite Gola-Ženske v vaši soseski tukaj: Nome.Ga/Zenske