Svet
4880 ogledov

Spopad s severnokorejskimi varnostniki se je zanjo končal z modricami

youtube
Nova predstavnica Bele hiše v spopadu s severnokorejskimi varnostniki.

Da je bilo srečanje med ameriškim predsednikom Donaldom Trumpom in severnokorejskim voditeljem Kim Jong-unom zgodovinsko, so se še kako zavedali tudi novinarji in fotografi. Tako je bilo veliko prerivanja za posnetek predsednikov, ki sta se srečala na demilitariziranem območju med Severno in Južno Korejo, seveda v želji, karseda najbolje zabeležili njuno rokovanje in začetne vljudnostne besede.

Vse skupaj pa ni bilo najbolj po godu sicer zelo strogim severnokorejskim varnostnikom, kar je videti s posnetka, pri vsem tem pa jo je kot kaž e najslabše odnesla nova tiskovna predstavnica Bele hiše Stephanie Grisham.

.

"Ni jasno, kaj se je točno zgodilo, ali je Stephanie Grisham padla na tla, dejstvo je, da se je njen spopad konča z modricami," piše Daily Mail. Zanimivo pri tem je to, Stephanie še ni uradno predala svoje dosedanje zaposlitve - njen prvi delovni dan bi se moral začeti šele jutri. Kot je znano je bila 42-letna Grishamova do sedaj predstavnica prve dame ZDA Melanie Trump.

Dobila modrice

Precej kaotična scena se je zgodila zunaj sejne sobe, med stompedom severnokorejskih in ameriških novinarjev in ob, kot navaja CNN, "norosti" oziroma pretirani skrbi za varnost.. "Nova predstavnica se je spopadla s člani severnokorejskih varnostnih sil, ko je želela zagotoviti ameriškim novinarjem možnost, da sledijo srečanju Trump in Kim. Grishamova je v tem konfliktu dobila modrice," je na twiterju zapisal novinar CNN-a Jim Acosta.


 

Komentarjev 1
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.