Svet
481 ogledov

Pretepena deklica v vrtcu, vzgojitelji trdijo, da se je poškodovala sama

deklica Facebook
Dekličin obraz v podpludbah in ranah, vodstvo vrtca trdi, da se je poškodovala sama.

Ko so Lacey Harris iz Mississippija poklicali iz vrtca in ji povedali, da se je hči poškodovala med igro, ni niti slutila, kakšne so v resnici dekličine poškodbe. 

Deklica trdi, da jo je napadla druga deklica

Obraz pretepene deklice AvaLynn je bil otečen, poln modric in ran. Mami je povedala, da jo je na igrišču napadla druga deklica, ki jo je z nogami brcala v obraz dokler ni padla.Trditve vzgojiteljic pa so bile nasprotne, mami so zatrdile, da se je deklica poškodovala sama. V vrtcu so mamo tudi obvestili, da v času nesreče v bližini ni bilo nobene od vzgojiteljic, zato ne morejo dokazati, kaj se je v resnici zgodilo. 

Preko Facebooka do denarja za zdravljenje

Družina poškodovane deklice je preko omrežja Facebook začela zbirati donacije za zdravljenje. "Večkrat bomo morali ponoviti CT glave, obiskati bomo morali okulista in številne druge specialiste," je razložila mama. Denar, ki ga ne bodo porabili za zdravljenje, bodo namenili organizacijam, ki se ukvarjajo s problemom medvrstniškega nasilja.

Dekličina mama je o nezgodi obvestila tudi policijo, vendar ta ni sprožila preiskave."Nobenih dokazov ni, da bi šlo za kriminalno dejanje. Deklica se je poškodovala med igro, zaposleni v vrcu so se odzvali, ji ponudili zdravstveno pomoč in obvestili starše," so odgovorili.

Komentarjev 6
  • blayo 13:29 26.september 2017.

    Zdaj ne vem kakšni so ameriški zakoni glede tega amapk načeloma bi moral biti vrtec odgovoren za varnost otrok. Če nimajo otrok pod nadzorom, so nekako opustili to dolžnost. Ker so baje povedali da nihče od vzgojiteljev ni nič videl, ...prikaži več, so s tem tako rekoč priznali krivdo. Če bi se recimo kaj podobnega zgodilo otroku nekoga, ki si lahko privošči dobrega odvetnika, bi ta vrtec še naslednjih 100 let plačeval za to...

  • kapibara 13:08 18.september 2014.

    Ko je imela moja ta mala probleme v vrtcu-nasilje, ker je prišla kao nova v skupino- je začela z nasiljem obračunavala z sosedovim ta malim, s tem smo opazili, da nekaj ne štima v vrtcu.. je povedal kaj je narobe ...prikaži več in sem ji naročil, ko prideš jutri v vtrec, se sleči , pojdi v svojo skupino in ne bev ne mev prehukaj tistedva nasilneža.. na vprašnje , ja kaj bodo pa vzgojiteljice rekle, sem ji odgovoril : če niso klicali mene v vrtec, ker si bila tepena, ne bodo klicali drugi staršev, ker bodo njihovi tepeni in da sem ti to jaz naročil....pride domov, vprašam kako je bilo.. :-) vsa užaloščena pove, da je morala biti pol ure zaprta v njihovem stranišču...-) veste pa, kaki so ti v vrtcih- luštni-mali-prijazni prostor.. nobeden me ni klical na raport..

  • Branidom 15:37 12.september 2014.

    Imaš samomorilska nagnenja? Pokliči me in te rešim vseh muk.