Svet
2821 ogledov

"Previdno s čokoladnimi jajčki, moja hči se je zadušila"

čokoladna jajčka
Mama petletne deklice svari druge, naj bodo previdni.

"Gledala sem, kako je ugasnila luč v očeh mojega otroka. Zaman sem jo poskušala rešiti," je povedala mama petletne deklice. S svojim zapisom, ki ga je delila na spletu, je želela opozoriti starše, naj bodo previdni, ko dajejo svojim otrokom sladkarije. 

Njena petletna hči se je zadušila, ko je jedla mini čokoladna jajčka. "Šest mesecev pred tem sem opravila tečaj prve pomoči. Spomnila sem se vseh tehnik pomoči v primeru, da se oseba duši, a ni pomagalo," je zapisala Britanka. 

Staršem je položila na srce, naj bdijo nad otroki in poskrbijo, da sedijo, ko jedo. "Prosim, pazite na svoje otroke," je zapisala. 

Oglasili so se tudi v podjetju, ki proizvaja dotični izdelek, ki je na voljo v Veliki Britaniji. "Zelo smo žalostni zaradi tragičnega dogodka. Varnost naših strank je za nas zelo pomembna," so sporočili za Daily Mail. Tako kot že nekateri, ki so komentirali zapis, so tudi v podjetju poudarili, da je na embalaži izdelka zapisano, da ni primeren za mlajše od štirih let. 

Komentarjev 4
  • Žurnalček 11:06 07.marec 2018.

    Ja kinder jajčka so nevarna , še bolj pa je nevarno GROZDJE , kajti vsako zrno je nevareno samo za sebe . Se pravi en grozd = 100 kindrer jajčk. Otrokom je potrebno vsakega stisniti , da izgubi obliko in ...prikaži večn da ne more zdrsniti v sapnik ! Če bi to vedela , bi tudi kinder jajčke zdrobila!

  • ode 08:05 07.marec 2018.

    Policajem je prepovedano kupovati in uživati Kinder jajčka, ker se je eden policajev skoraj zadušil z rumenjakom.

  • joze94 22:16 06.marec 2018.

    Mal čuden vse skupi

Sorodne novice