Svet
33814 ogledov

Prijela hčerkico in psa ter se vrgla z gradbenega odra

Rešilec Italija Profimedia - fotografija je simbolična
Šestletna deklica padca ni preživela, 41-letnica poškodovana.

V Italijanski Ravenni se je včeraj zgodila huda tragedija, v kateri je življenje izgubila komaj šestletna deklica. Mati naj bi jo zgodaj zjutraj odvlekla iz stanovanja in se skupaj z njo ter družinskim psom vrgla z gradbenega odra na najvišjem delu stavbe.

Trupli deklice in psa ter poškodovano 41-letnico so našli delavci pod gradbenim odrom. Mož 41-letnice in očka deklice je bil doma, a ni ničesar opazil, dokler ga ni o tem obvestila reševalna služba. Da je nekaj narobe, je opazila le soseda, ki je nekaj po sedmi uri zjutraj slišala krike deklice, kako roti mamo. 

Ženska je padec preživela, saj se je po prvi hipotezi med padcem zapletla v mreže na gradbenem odru. Ko so jo reševalci odpeljali, naj bi bila po poročanju medijev celo pri zavesti, a huje poškodovana. Odpeljali so jo v bolnišnico, kjer je bila že včeraj operirana. Deklica in družinski pes padca nista preživela. 

Pred tragedijo objavila zapis na socialnih omrežjih 

Ženska se je že devet let zdravila v centru za duševno zdravje in je imela dolgoletne težave. Pred tragedijo je objavila zmeden zapis na Facebooku, kjer je opisala razloge za svoje početje. Med razlogi naj bi omenjala nekatere družinske člane, tudi znance, obregnila se je tudi čez center za druševno zdravje.

Štetje denarja, evri Slovenija Tako letos kaže z regresom slab zrak Slovenija Pod streho Posledice tega početja so za nekatere lahko usodne

dezurni@styria-media.si

 

Komentarjev 11
  • Avatar Iuckyss
    Iuckyss 08:27 09.januar 2024.

    Tu je krivda tistih, ki se poklicno ukvarjajo z duševnim zdravjem..Pri nas je v tem pogledu še slabše, ko shizofrenik pase bebave cerkvene ovce...