Svet
32 ogledov

Privezal psa in ga pretepel s kolom

tek, pes Žurnal24 main
Iz Hrvaške znova prihajajo grozljive novice. Mladoletnik, ki je našel izgubljenega psa, ga je z verigo privezal na drevo in pretepel s kolom. Mrtvega, zakopanega ter posutega z apnom pa je svojega izgubljenega psa na Hrvaškem našla Slovenka.

Iz Hrvaške poročajo o novem mučenju živali. Trinajstletni fant je januarja našel izgubljenega lovskega psa, ga z verigo privezal na drevo in začel pretepati z lesenim kolom. Sodni postopek proti fantu se bo vodil na sodišču za mladoletnike.

Našli zakopanega in z apnom posutega slovenskega psa

Na spletu in družabnem omrežju Facebook pa kroži zgodba o lovcu, ki se je preko meje na Hrvaškem na veliko hvalil, češ da je "počil" velikega belega psa. "Prav pri istem lovcu se je že prejšnji teden lastnica ustavila za pomoč in spraševala za izgubljenim psom. Oberona so našli zakopanega, posutega z apnom. Lovec je seveda zanikal dejanje," poročajo na strani Pes, moj prijatelj. Kot navajajo, je lastnica Oberonov grob mogla poiskati sama.

Komentarjev 26
  • reider 18:28 07.marec 2012.

    Naj se ti besede pozlatijo!

  • reider 18:28 07.marec 2012.

    Marjan svaka ti čast, samo tistih drugih je pa res zeloooooo malo. Torej tistih ki ljubijo živali in s tem tudi ljudi. Ne oziraj se okoli sebe, ker jih na svojem dosegu očesa neboš videl. Žal sprijaznimo se z dejstvom. ...prikaži več Če med kosilom glodaš rebro si torej med večino. Lp

  • reider 18:23 07.marec 2012.

    Glede na minus se popravljam, ker nisem jasno napisal in ste me napačno razumeli. Ni važno ali je pokopan ta iskani čuvaj ali katei drugi- noben ne bi smel končati tako. To je ogabno dejanje človeka. Se opravičujem za nejasnosti.LP