Svet
8108 ogledov

Profesor študentki razkril šokantno resnico o očetu

Študentka Profimedias
Mlada ženska je na najhujši možen način izvedela, da človek, za katerega je vse življenje mislila, da je njen oče, to ni.

Zgodba študentke se na spletu širi kot požar; na Twitterju jo je objavila študentka Anya Hettich z univerze v Kaliforniji, kjer se je primer zgodil.

Na vajah pri predmetu biologija so študentje testirali krvne skupine in preverjali, ali se ujemajo s skupinami njihovih staršev. Oče dekleta ima krvno skupino 0, mama skupino A, dekle pa skupino AB.

Profesor je študentki pojasnil, da je takšna kombinacija krvnih skupin v družini biološko povezanih članov nemogoča in da naj obvezno govori s svojima staršema.

Čez nekaj dni je dekle pred celo skupino 243 študentov povedala, da je imela pred njenim rojstvom njena mama afero z moževim polbratom, za katerega se je izkazalo, da je njen biološki oče. Mlado žensko je torej v resnici vzgajal njen stric in ne biološki oče, medtem ko je mama 21 let skrivala resnico.

Starša študentke se po razkritju pogovarjata za ločitev.

Kljub nenavadnim okoliščinam je bil zakon zelo resen in Amy je prevara hudo priz Pozor Magazin Moderne prakse nezvestobe

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 7
  • jerneja45 21:50 06.marec 2018.

    Sranje! Do zdaj je bilo v familiji vse vredu, zdaj je pa sranje. Ne bi smela tega izvedeti. Če je šlo 21 let, bi šlo še naprej. Škoda treh ljudi.

  • Boris 12:28 06.marec 2018.

    Ja, definitivno je afera morala biti pred njenim rojstvom ... tako, recimo, nekje med 6 in 12 mesecev pred rojstvom. Bravo :)

  • k0libri 12:04 06.marec 2018.

    Mi smo se tole učili v srednji šoli, če ne prej. Tile gumpci pa šele na faksu, pa še to ne vsakemm