Svet
29161 ogledov

"Putin kmalu ne bo imel druge izbire, napadel bo z jedrskim orožjem"

Vladimir Putin Epa Novice: Putin vrača udarec Sloveniji: To zahteva od uradne Ljubljane
Šlo naj bi za demonstracijo moči, ki jo zagovarja Putinov propagandist.

"Vladimir Putin kmalu ne bo imel druge izbire, kot da Ukrajino napade z jedrskim orožjem," je izjavil Putinov propagandist in vodilni vojni poročevalec ruske teevizije Alexander Sladkov. Zagovarja uporabo jedrske bombe, s katero bi se "ustvaril krater velikosti nekaj regij" v smeri demonstracije moči, s katero bi Rusija prestrašila države Nata. 

"Vse bolj se govori o jedrskem orožju, Rusija ima veliko tega za povedati o njem," je objavil na omrežju Telegram. "Imamo rešitev za Ukrajino. Imamo jih nekaj, skrajna je uporaba jedrskega orožja. Če nas še naprej nihče ne bo želel poslušati in če bo 40 držav še naprej pomagalo ukrajinskim neonacistom, ne bo več poti nazaj." 

Sladkov je dodal še, da so tudi Američani porabili jedrsko orožje na Japonskem, da bi tako demonstrirali svojo vojaško moč. "Tudi mi bi to morali storiti v Ukrajini, da bi preprečili umešavanje teh 40 držav." 

"Evropejci in Američani ne morejo razumeti, da nihče ne more maltretirati sosednjo državo s takšnim jedrskim potencialom, s kakršnim razpolaga Rusija," je napisal vojni poročevalec ruske televizije in se še enkrat dotaknil uporabe jedrskega orožja na Japonskem. "Vse je možno, to nas učijo Američani. In mi se učimo," je sklenil svoje prepričanje, da bi bila ravno uporaba jedrskega orožja v Ukrajini za Rusijo najbolj učinkovita metoda končanja vojaškega posredovanja. 

evakuacija Mariupolj Svet Zelenski: "Druga faza je končana" azovstal mariupul Vojna v Ukrajini Svet Rusi z vso močjo tolčejo po jeklarni Azovstal, v njej še vedno vsaj 30 otrok

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 44
  • marko345 19:56 05.maj 2022.

    Na članek je moje mnenje, da atomskega orožja rusi ne bodo uporabili, ker bi jih ostali svet z istim orožjem izbrisal. Imajo ga Amerika, Anglija, francija, indija, kitajska, Izrael, Pakiszan in še kdo. Pa tudi putin nima enakega statusa, kot ...prikaži več ga je imel stalin. Lahko ga odstranijo, stalina pač ni bilo mogoće. Zadeva se bo kmalu umirila, pa ne strašit nevednega naroda prosim.hvala

  • bobubob 19:04 05.maj 2022.

    Tudi to je cena mehko kuhanih ličk na Brdu. Pa cena tistih nekaj fotk, ki si jih bo JJ lahko obesil na steno tam pod tistim daljnovodom. Gnus.

  • munja 18:13 05.maj 2022.

    Sprašujem se ali res ni nikogar na tem svetu, ki bi ustavil tega bolnika?