Svet
15860 ogledov

Putinova nova grožnja

Vladimir Putin Epa
Ne bomo se obotavljali, je izpostavil ruski predsednik.

Ruski predsednik Vladimir Putin je danes znova zagrozil vsem državam, ki bi se vpletle v vojno v Ukrajini. "Če bo kdo od zunaj skušal posredovati v Ukrajini, se bomo odzvali s svetlobno hitrostjo," je dejal na srečanju z ruskimi poslanci.

Dodal je, da imajo za odgovor na voljo "sredstva, kakršnih nima nihče". In ne bomo se jih obotavljali uporabiti, če bo potrebno, je dodal po poročanju tujih tiskovnih agencij.

Putin je še dejal, da so bile vse odločitve glede tega, kakšen bo odgovor, že sprejete, a podrobnosti ni navedel.

To ni prva ruska grožnja Zahodu v zadnjem času. Zunanji minister Sergej Lavrov je ta teden posvaril pred tretjo svetovno vojno in dejal, da nevarnosti jedrskega spopada ne gre podcenjevati.

Moldavija napadi Skrbi Svet Nemčija: Ne le Ukrajina, kritično je tudi v tej državi Evropska unija Svet Svet Opozorilo Evropske unije glede kršenja sankcij zoper Rusijo

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 5
  • jakec1575 20:08 27.april 2022.

    Če napade EU ima lahko 100 kinzhalov. se vedno ne more z njimi ustaviti celotne vojske. in pol se zradirra rusija. grožnja samo kaže na to, da je toto, kar ima ponuditi ruska pešadija.

  • marko345 19:45 27.april 2022.

    Ma on bluzi, sploh nima pojma o Ameriškem orožju, lokacijah, učinkovitosti itd. V cca 4 urah jih kot državo totalno izbrišejo, brez lastnih žrtev. To je tako kot ko so Američani že vrgli atomski bombi- in s tem končali vojno, ...prikaži več Rusi niso imeli pojma kaj to sploh je. No Ameri imajo zopet presenečenje. Več tega nič bat.

  • Toma 19:29 27.april 2022.

    Spet si je prst u rito utaknil!