Svet
8 ogledov

Rečan si je ugrabitev izmislil

Igor Fehir Goran Kovačić/Pixsell
Osemindvajsetletni Rečan Igor Fehir naj bi uprizoril svojo ugrabitev. Na dan izginotja je bil opažen pred eno od igralnic v Opatiji.

Rečanu Igorju Fehirju grozi kazenska ovadba zaradi lažne prijave ugrabitve. Fehir, ki naj bi ga konec junija ugrabili in odpeljali v Italijo, naj bi si ugrabitev izmislil zaradi težav na fakulteti in dolgov, poroča 24sata.

Sklicujejo se na neimenovane, a po njihovem pisanju zanesljive priče, ki naj bi Fehirja na dan izginotja videle pred igralnico v Opatiji. Posnele naj bi ga tudi varnostne kamere, s čimer je njegova zgodba, da so ga ugrabili med kolesarjenjem in odpeljali v Vincenzo, čedalje manj verjetna.

Kot trdi eden od znancev, je Fehir želel izginiti, ker na medicinski fakulteti ni izdelal dveh izpitov in bi jeseni ostal brez študentskega statusa. Drug razlog pa naj bi bili dolgovi, v katere je zabredel zaradi iger na srečo.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.