Svet
10 ogledov

Rekel "mama" in povzročil paniko

letalo Shutterstock
Pilot je povzročil paniko, ko je po interkomu za rojstni dan čestital materi kontrolorja leta. Potniki so mislili, da je namesto "mama na krovu" (angl. mom on board) dejal "bomba na krovu" (angl. bomb on board).

Neimenovani pilot družbe Southwest Airlines je na željo sodelavca, sicer kontrolorja leta, za rojstni dan čestital njegovi mami in s tem povzročil pravo paniko med potniki. Zaradi interkoma ga niso dobro razumeli in namesto "mama na krovu" (angl. mom on board) razumeli, da je "bomba na krovu" (angl. bomb on board). Panični potniki so prosili stevardese, naj jim pojasnijo, kaj je pilot povedal. Te so jim zagotovile, da ne gre za bombo, prav tako pa se je spet oglasil pilot in jim zatrdil, da je vse v redu. Kljub temu se je več potnikov pritožilo vodstvu.

"Pilot je nagovoril potnike, ki oznanila niso dobro razumeli. Potem jim je ponovno pojasnil, da je potnici, sodelavčevi materi na krovu, zaželel vse najboljše," so javnosti sporočili iz družbe in dodali, da proti pilotu ne poteka nobena preiskava.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.