Svet
3257 ogledov

Rešujejo zadnje štiri dečke in trenerja

Reševanje tajskih dečkov Epa
Rešeni dečki bodo v bolnišnici vsaj en teden.

Potapljalči in reševalci so tretji dan pričeli s tretjo reševalno akcijo, v kateri nameravajo rešiti še preostale štiri v tajski jami ujete dečke in 25-letnega trenerja. Do sedaj so iz jame uspeli rešiti skupno osem dečkov, štiri včeraj, štiri pa dva dni nazaj. 

Tajska - ujeti dečki Tajska Svet Trener pisal staršem dečkov, to so mu odgovorili

Štirje dečki in trener so v jami Tham Luang, potem ko jo je zardi monsunskega deževja zalila voda, prespali že 17. noč. 

Musk poslal podmornico

Ameriški mediji medtem pišejo, da je izumitelj in podjetnik Elon Musk na Tajsko poslal "mini-podmornico", a še ni znano, ali jo bodo res uporabili tudi pri reševanju. 

Tajska reševanje dečkov iz jame Čakajo dobre novice Svet Reševalna akcija: Dečke so morali omamiti

Rešeni dečki v bolnišnici

Rešeni dečki so na zdravljenju v bolnišnici Prachanukroh v pokrajini Chiang Rai, kjer bodo ostali vsaj en teden.

Nekdanji guverner regije in vodja reševalcev Narongsak Osotthanakorn je dejal, da zdravniki nadzorujejo zdravje dečkov, ker želijo preprečiti širjenje morebitnih okužb. Dodal je, da se trudijo, da bi dečke, ki so več kot dva tedna preživeli v jami brez svetlobe in z zelo malo hrane, čimprej lahko vrnili staršem.

Pismo tajskih dečkov Sedem strani Svet Ganljivo pismo tajskih dečkov iz jame

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 2
  • Ellie_Beal 14:25 10.julij 2018.

    Če ste iskali način, kako zaslužiti dodaten dohodek vsak mesec ... ne glej več! Tukaj je odlična priložnost za vsakogar, da od tedaj delajo od 7,396 do 8572 dolarjev, ki delajo na prostem času na svojem računalniku od doma ... ...prikaži več to počnem že štiri mesece in prejšnji mesec sem zaslužil svoj prvi petmestni plačilni list! !!! Preberite veeč 0 tem na naslednji povezavi. ●●●●●● ❥❥❥❥❥ www.WebJob8.Com

  • Avatar skeptik
    skeptik 09:04 10.julij 2018.

    Mogoče bi lahko po koncu te reševalne akcije pisali tudi o slovenskih dečkih in deklicah, ki so cele dneve brez hrane in živijo brez perspektive, torej "v temi". Ampak to ni dovolj atraktivno za kakšen dodatni klik, a ne?