Svet
1361 ogledov

Ruska policija evakuirala del mesta

Ruska policija Reuters
Policija v Rusiji je zgodaj zjutraj potrdila, da je prejela več groženj za napade.

Policija v mestu Rostov na Donu, v enem izmed mest, kjer poteka nogometno svetovno prvenstvo, je prejela več groženj za bombne napade, zaradi česar so širom mesta evakuirali bare, restavracije in hotele, poroča agencija Reuters.

Policisti naj bi prejeli serijo telefonskih klicev o nameščenih eksplozivnih napravah, ki naj bi bile postavljene na več lokacijah po mestu.

Po evakuaciji so podrobno prečesali mesto, a eksploziva niso našli, zato so ljudi pustili nazaj v hotele.

Medtem so se pojavile vesti, da naj bi šlo le za vajo, a uradnega pojasnila mestnih oblasti, kaj natančno se je zgodilo, še ni.

FIFA dogodka še ni komentirala.

Vladimir Putin Sodišče Svet Nasilje. Rusija bo plačala kazen. Wirth Navijač Šport Na Svetovno prvenstvo s... traktorjem!

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 1
  • Audrey_Clement 08:39 27.junij 2018.

    Najboljša ponudba ,,,,,, Google zdaj plačuje 228 do 317 evrov na uro za delo na spletu od doma. Prejel sem 32485 EUR pri mojem prvem plačilnem preverjanju v mesecu za 3-4 ure, ki delajo na dan, in sem hotel to ...prikaži več deliti z vami, ker iščejo nove ljudi, da se pridružijo njihovi ekipi in zdaj zelo priporočam vsem, da se prijavijo samo po spletnemm mestuu ●●●● ❥❥❥❥ ❥❥❥❥ www.WebJob8.Com