Svet
8442 ogledov

"Samo sedela je v šoku, na rokah ni imela kože, videle so se kosti"

Ponesreči zažgala goste Prtscr
Grozljivka v Karlovcu, natakarica zažgala šank, ogenj se je razširil na goste. Ranjenih je bilo skupno sedem mladih, huje poškodovani sta 22-letni dekleti.

V nočnem klubu Monaco v Karlovcu je natakarica po nesreči zažgala šank s pijačo, ki ima več kot 80 odstotkov alkohola, ogenj pa se je razširil na goste. Lastnik kluba Gordan Fancev je za 24sata povedal, da je eksplodirala steklenica. Nato je v klubu zavladala panika, ogenj pa je zajel več ljudi.

"Takoj po eksploziji so se mi vneli lasje, a moj prijatelj poleg mene je bil popolnoma v ognju. Kotalil se je po tleh, jaz pa sem grabila vse, s čimer bi ga lahko pogasila. Moja glava je bila ves čas vroča. Videla sem tudi dekle, ki je utrpelo najhujše poškodbe - ni imela kože na prstih obeh rok. Videle so se le kosti. Koža je bila videti kot zagorela sveča. V šoku je samo obsedla na tleh pred klubom," je za 24sata povedala oškodovanka iz kluba, Bernarda Renko.

Z njo je bila njena sestra Viktorija. Tudi ona je skušala pogasiti prijatelja, a jo je v ogromni gneči nekdo vrgel na tla in si je na steklu porezala roko. "Moj prijatelj ima opekline 2. stopnje, opečen je na podlakti, hrbtu, trupu in ušesu. Vse ga boli. Sam se je odpeljal na urgenco," je povedala Viktorija. Dodala je, da je trenutek preden je steklenica počila, videla natakarico, kako je zažgala šank. "To je bilo ob približno 2. uri. Pijačo je vztrajno točila po šanku. Ni bila pozorna, zato je v nekem trenutku plamen zašel v njeno steklenico in se razširil po vseh," se je dogodka spominjala Viktorija.

Policija je za dogodek izvedela zgodaj zjutraj, okoli 2.30. Na kraju dogodka so opravili ogled, s katerim so ugotovili, da so bile štiri osebe hudo poškodovane, tri pa lažje zaradi opeklin, ki jih je povzročila nestrokovno ravnanje z alkoholnimi pijačami 23-letne zaposlene. Sledila bo nadaljnja kriminalistična preiskava, da se ugotovijo vse okoliščine tega dogodka, so sporočili iz Policijske uprave Karlovac.

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 2
  • Idioti 17:37 25.marec 2024.

    Lastnik je edini odgovoren za varstvo pri delu ! Pa koterem idiotu ni jasno , da ne moreš imeti zraven odprtega ognja pri pretakanju , točenju in še mal polivanju , alkohola ! Sveče tam verjetno ni postavila kelnarca ampak ...prikaži več lastnik za vzdušje. Lahko pa je komu odletela prižgana šibica na pult polit z alkoholom .

  • Facja 18:43 24.marec 2024.

    Precej neumna tale ženska. Očitno velke sise in debela rit, za kelnarco dobra...da bi pa prej kako izobraževanje o varstvu pri delu dala skozi, pa ni bila zmožna.