Svet
4142 ogledov

Še vedno veliko nejasnosti, zoglenelo turplo pripada mladeniču

Italijanska policija EPA
Pri naših zahodnih sosedih so 25. julija v jarku ob makadamski cesti v občini San Giuliano Terme našli zoglenelo truplo.

Truplo je v večernih urah našla mlada domačinka, ki se je sprehajala na omenjenem območju. Preiskovalna enota deželnega poveljstva karabinerjev v Pisi je nemudoma začea s težko preiskavo, včeraj so prišli do prvih podatkov, piše Italijanska tiskovna agencija Ansa.

Analiza DNK je pokazala, da pripada truplo 27-letnemu študentu Francescu Pantaleu, ki velja za pogrešanega od 24. julija. Mladeniča je bilo nekaj dni nemogoče izslediti, zato je njegova družina, ki sicer živi na Siciliji, prijavila izginotje.

Dispečerski center 112 rešilec nujna medicinska pomoč reševalec V Sloveniji Slovenija Bežal pred policijo, doživel tragičen konec

Sumljivo je predvsem dejstvo, da so v njegovem domu našli vse osebne predmete, vključno z očali z dioptrijo. Francesco je študiral računalniški inženiring, pravkar naj bi opravil zadnji izpit triletnega študijskega programa. Živel je še z dvema študentoma na severu Pise.

Obdukcija, ki bo narejena naslednji teden, bo ugotovila vzrok smrti. Starša nista znala pojasniti možnih razlogov za izginotje sina.

 

Komentarjev 1
  • Avatar Leon
    Leon 10:19 31.julij 2021.

    To bo inšpektor Vrenko rešil v naslednji nadaljevanki .