Svet
15325 ogledov

Šef policije pijan povzročil nesrečo

Policija - Fotografija je simbolična Profimedia
Včeraj zvečer se je pri hrvaškem Gradištu malce pred deveto uro zgodila prometna nesreča, kjer je bil poškodovan policist.

Kot poroča Danica.hr, je v petek zvečer 56-letni policist pod vplivom alkohola (1,48 g/kg) vozil svoj osebni avtomobil po cesti D-55 iz smeri Županja proti Vinkovcem. V času nesreči ni bil na službeni dolžnosti.

Voznik je izgubil nadzor nad vozilom in zavil na desno. Zapeljal je na desni rob ceste in trčil v ograjo. Ne le, da je voznik vozil pod vplivom alkohola, v vozilu ni bil niti pripet z varnostnim pasom. 

Imel je srečo v nesreči

56-letnika so z rešilnim vozilom odpeljali v bolnišnico v Vinkovcih, kjer so ugotovili, da je utrpel le lahke poškodbe. Zanj bi se glede na okoliščine lahko končalo veliko huje.

Zaradi prometnih prekrškov, ki so botrovali prometni nesreči, bo zoper 56-letnika uveden prekrškovni postopek.

Policist je bil vodja v Vukovarsko-srijemski policijski enoti. Zaradi nevarnega početja je bil odstranjen iz službe.

Vložen bo tudi zahtevek za začetek disciplinskega postopka zaradi resne kršitve službene dolžnosti, so sporočili iz policije.

Angus Cloud Magazin Tragična nesreča: To so bile zadnje besede 25-letnega zvezdnika Streha Slovenija Na območju Laškega moški umrl po padcu s strehe gore Slovenija Smrt v gorah: Planinka usodno padla na krušljivi poti

dezurni@styiria-media.si

Komentarjev 6
  • ivo5 23:42 01.oktober 2023.

    Kaj pa vem. Če NI bil v službenem vozilu, na službeni dolžnosti in v civilu je pač kot vsak drug državljan, ki naredi sranje. Po službeni dolžnosti bo pa pač nahebal, Ne bo pa izgubil službe. Če je pa drugače, ...prikaži več, se bo pač poslovil od službe.

  • Avatar Ajda Virant
    ajda0 07:29 01.oktober 2023.

    Vsekakor, moški v srednjih letih, ki je prekipeval v dobro postlanem življenju. No, sedaj je dobil novo priložnost za začetek...od dna.

  • Kmodri 23:35 30.september 2023.

    Policaji Hrčkom vzor!!