Svet
48224 ogledov

Sin objavil, da pogrešajo mamo, javil se mu je morilec

Nož kri nasilje umor dokaz
Ves čas njenega domnevnega izginotja je igral hladno igro.

Hrvaško pretresa nov brutalni umor, ki so ga na območju Vukovarja odkrili konec tedna. Policija je že od junija vedela za pogrešano 46-letnico; njeno izginotje sta prijavila sin in mama, a iskanje je potekalo počasi, med drugim tudi zato, ker je policiji mož pogrešane večkrat povedal, da se mu je žena javila in da je z njo vse v redu.

Policija zdaj 50-letnika vodi kot glavnega osumljenca za umor; truplo pogrešane ženske so našli v septični jami družinske hiše.

Informacije glede pogrešane so skušali pridobivati tudi njeni domači, med drugim njen sin, ki je na svojem Facebook profilu objavil, da pogreša mamo in pozval vse ljudi, naj objavo delijo in tako pomagajo najti mamo.

Napisal je: "Pozdrav. Lahko objaviš, vsaka informacija mi je pomembna, moja mama je izginila." Sin je pri tem objavil njeno fotografijo, pod katero se je oglasil tudi njen morilec; tudi sam je prosil, da ljudje pomagajo najti njegovo ženo.

FB objava po umoru | Avtor: Facebook Facebook

Kot kaže preiskava, jo je že pred tem brutalno ubil, in sicer z nožem, zabodel jo je v predel srca in jeter, nato pa odvrgel v septično jamo, kjer so truplo ta teden našli preiskovalci. Preiskava ozadja družinske tragedije še poteka.

Novice: Med tuširanjem jo je ubila elektrika Družinsko nasilje Svet Iskali so jo več mesecev, sledila je grozljivka

Hrvaška policija | Avtor: Profimedia Profimedia

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 1
  • Kmodri 20:40 09.november 2019.

    Zafrustriran narod, z zafrustririran norci...