Svet
14903 ogledov

Turisti panični: Sirene v Omišu neprekinjeno tulile dve uri

Dalmacija Omiš Profimedia
Hrvaški portali pišejo, da gre za veliko sramoto tamkajšnjega turizma.

V Omišu na Hrvaškem so se sinoči oglasile sirene in nato neprekinjeno tulile dve uri. Številni turisti, ki so ta hrvaški kraj izbrali za svoje počitnice, so bili v paniki, niso vedeli, kaj se dogaja, ali preti kakšna nevarnost. 

Kot poročajo hrvaški portali razlogov za preplah ni bilo, saj je med grmenjem prišlo do kratkega stika, kar je bil razlog, da siren enostavno niso mogli ugasniti. Te so utihnile malo pred 22. uro. 

"Turisti so bili v paniki, kar pol Omiša je bilo brez elektrike. Sramota za turizem," je za portal Index.hr povedal eden izmed domačinov, ki je dogajanje tudi posnel. 

Oglasili so se tudi tamkajšnji gasilci, ki so na Facebooku objavili, da je vse v redu, da je prišlo do nekih težav s sirenami, ki niso gasilske. V komentarjih pod objavo so pojasnili tudi, da jim telefoni ne nehajo zvoniti, številne je bilo strah, kaj se dogaja. 

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 2
  • Avatar Lucinda_Binney
    Lucinda_Binney 16:44 28.julij 2022.

    Najboljša ponudba ... Google je za vsa spletna dela od doma plačal 638 do 957 dolarjev na dan. Moja mlajša sestra je bila dva mesesca brez dela, prejšnji mesec je bil njen ček 28537 dolarjev, tako da je delal doma ...prikaži več 3 ure dela na dan in zaslužil sčasoma lahko še večja ..... Tako sem začel .................... >>>>>>>>>>>>>>>> www.ordcash.com

  • Roberta_Bordelon 11:54 28.julij 2022.

    Google je za vsaak dan spletnega dela od doma plačal od 400 do 800 dolarjev. V prvem mesecu sem od Googla doma prejel 21.758 $ in 29.467 $ zadnje plače za 3 ure dela na dan...glej več informacij ........>>>>>>> 𝐖𝐰𝐰.𝐂𝐚𝐬𝐡𝐝𝐨𝐰.𝐂𝐨𝐦