Svet
2108 ogledov

Slovenec iz avta vrgel mamila in potrdila o cepljenju

Hrvaška policija Profimedia
Izkazalo se je, da gre za 22-letnega slovenskega državljana, ki brez urejenega dovoljenja biva v Varaždinu.

Hrvaški policisti so pri redni kontroli prometa v petek prijeli 22-letnega Slovenca, ki je med policijskim pregledom iz avtomobila vrgel mamila in prazna potrdila o cepljenju ter nato pobegnil, je danes sporočila varaždinska policija.

Moškega so policisti hitro ujeli na parkirišču v Varaždinu. Izkazalo se je, da gre za 22-letnega slovenskega državljana, ki brez urejenega dovoljenja biva v Varaždinu.

Policisti so v preiskavi odkrili zavrženo platneno vrečko, napolnjeno z marihuano, ki je bila težka 964 gramov, dve papirnati ovojnici s skupno 32 praznimi potrdili o cepljenju s cepivom AstraZeneca ter še en paket s 1042 grami marihuane, poroča hrvaška tiskovna agencija Hina.

Moškega so odpeljali na policijsko postajo, kjer so opravili preiskavo zaradi suma storitve kaznivega dejanja nedovoljene proizvodnje in prometa z mamili, poroča Hina.

dezurni@styria-media.si

 

Crna kronika na spletu.

Crna kronika slovenija – kaj se dogaja v Sloveniji.

Komentarjev 2
  • Avatar Sreten Lukić
    lluckyss 14:39 27.februar 2022.

    Tudi mali lopovi hočejo zaslužiti na račun Corone...Kje pa piše, da morajo na ta račun bogateti le tisti okrog vlade ?! ...No, kot vidimo, samo te "ta male" dobijo, onih na vrhu se ne upajo motiti, ker so "naši" SDSsovski ...prikaži večki in ostala banda podrepna..

  • Feferon 13:39 27.februar 2022.

    Tipičen antivaxer. Vsak usekan v svojo smer, ampak vsi usekani močno.