Svet
2391 ogledov

Slovensko vojsko okradli

Slovenska vojska Slovenska vojska
Neznanci ukradli strelivo.

Slovenska vojska na spletni strani potrjuje, da je danes zjutraj v Nemčiji prišlo do kraje dela tovora s tovornega vozila Slovenske vojske.

Tovornjak je na letališče v Leipzigu peljal opremo in strelivo za pripadnike kontingenta Slovenske vojske v Maliju. Trenuton je v tej državi pet slovenskih vojakov.

Po prvih podatkih je bilo s tovornega vozila odtujenih okrog tisoč kosov streliva kalibra 5,56 mm in tisoč kosov streliva kalibra 9 mm. Vrednost ukradenega za zdaj še ni znana.

Dogodek preiskujejo pooblaščeni nemški organi.

Prelivanje krvi se je iz Sirije razširilo v Libanon. Obkolili so jih Slovenija Slovence je napadla večja oborožena skupina 23. marca letos je na vadišču Slovenske vojske Poček - Bač pri Postojni zagorelo Slovenija Nesreča na Počku, dva poškodovana

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 7
  • Lavdan 21:39 04.oktober 2018.

    Korl bi moral takoj odstopiti in jih še nekaj odpeljati s seboj.

  • ode 17:25 04.oktober 2018.

    Takšno je stanje v naši t.i. "vojski" od samega začetka. Se spomnite kraje večje količine orožja iz skladišč SV pred leti nekje na postonjskem, ko več tednov niso vedeli, da so jim tatovi izpraznili skladišča? Sedaj bodo pa štrajkali in ...prikaži več zahtevali večje plače.

  • Pepe007 07:57 04.oktober 2018.

    Se zgodi. Če je bil pa ravno čas malice in tatovi ne poznajo fairplaya ...