Svet
13770 ogledov

Smrt 21-letnika, to je njegova žalostna zgodba

Zadar Profimedias
Na počitnicah ob morju je nesrečno padel in umrl. Preživljal je težke trenutke.

V Zadru so v noči s petka na soboto zabeležili smrtno nesrečo 20-letnega Nizozemca, ki je padel z mestnega obzidja. Po nesreči je bil hitro prepeljan v bolnišnico, a poškodbe so bile zanj usodne.

Policija je potrdila, da gre za 21-letnega državljana Nizozemske. Skupaj s prijatelji je bil nastanjen v kempu na Boriku.

Prijatelji pokojnega Nizozemca so bili včeraj v šoku; za portal zadarski.hr so povedali, da je mladi Yoni pred tem utrpel težke izgube v krogu družine. Na svojem Facebook profilu je junija zapisal, da je zadnja leta izgubil več ljubih ljudi, med drugim tudi svojega očeta ter da ima vse rad.

Mladi Nizozemec ni prvi tujec, ki je umrl pri mestnem obzidju; leta 2014 se je tam smrtno ponesrečil Švicar, istega leta so meščani ob obzidju našli 32-letnega Irca z odprtim zlomom noge in številnimi odrgninami po telesu. Irec naj bi zaspal na obzidju in nato padel z višine desetih metrov.

Letos so z obzidja padli 27-letni moški iz Osijeka, 33-letni Francoz, 23-letni Srb in 24-letni Norvežan. Po padcu je bil huje poškodovan tudi 16-letni domačin.

planina Zajamniki Slovenija Padel čez škarpo in umrl Nesreča Hrvaška Huda nesreča Svet Smrt Slovenca na hrvaški avtocesti

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 5
  • Lovebites 07:57 06.avgust 2018.

    Kaj zdaj ,analfabet BB,koliko je bil star 20 ali 21???

  • perhan63 18:27 05.avgust 2018.

    v kempu..idiot pisunski

  • Janez_53 18:22 05.avgust 2018.

    V normalni državi bi po tolikšnih nesrečnih primerih verjetno že napravili nekakšno zaščitno ograjo. Hrvaška pa očitno ni normalna država.