Svet
13128 ogledov

Smrt Slovenca na hrvaški avtocesti

Nesreča Hrvaška 24sata
Na avtocesti Zagreb - Split je blizu počivališča Brinje v Liki zjutraj prišlo do hude prometne nesreče.

Po neuradnih podatkih naj bi v nesreči umrl slovenski državljan. Dva udeleženca nesreče sta bila v nesreči poškodovana in so ju prepeljali v bolnišnico v Ogulinu, poročajo hrvaški mediji. Med izvozoma Brinje in Žuta Lokva nastajajo zastoji.

Osebni avtomobil, ki je vozil po hrvaški avtocesti A1, znani kot dalmatinka, v smeri proti Splitu, je okoli 8.30 trčil v zaščitno kovinsko ograjo. Vozilo je po navedbah medijev popolnoma uničeno.

Po neuradnih informacijah časnika Jutarnji list je v nesreči umrl slovenski državljan, dva človeka sta bila poškodovana.

Policisti si kraj nesreče še ogledujejo, zaradi odstranjevanja posledic trčenja pa je promet oviran. Po podatkih hrvaškega avtokluba je med izvozoma Brinje in Žuta Lokva v smeri proti Splitu trenutno tri kilometre dolg zastoj.

prometna nesreča predor tovornjak gasilci Tragično Slovenija Vrglo ga je iz kabine, poškodbam je podlegel Plaža Tragično Svet Dva mrtva na morju

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 3
  • Žurnalček 13:36 02.avgust 2018.

    Odbojna ograja je avto nasadila , ker je vstopila skozi celo kabino ! Pol si lahko samo mislite , kaj je vse odrezala !

  • Žurnalček 13:34 02.avgust 2018.

    Kupujze na PETROLU , MERCATORJU , TUŠU ! To bo dnarja , sam da pogodbo podpišem !

  • janet 01:03 02.avgust 2018.

    Fantastično delo na domu za vesele ... Delajte tri do osem ur na dan in začniTe plačevati v razponu od 7.000 do 14.000 $ mesečno ... Tedenska plačila ... 67n To je tisto, kar delam --- >>> Ecash10.COM