Svet
12283 ogledov

Šok: 8-letnik poškodbam podlegel, mama hudo poškodovana

Frankfurt, železniška postaja Epa
Storilca so že prijeli.

40-letni moški je danes na glavni železniški postaji v Frankfurtu namerno porinil 8-letnega dečka in njegovo mamo pod vlak. Medtem ko se je 40-letna mama uspela rešiti, je njen sin dobil usodne poškodbe, na mestu dogodka je umrl.

Storilec je pobegnil z mesta dogodka, a policisti so ga s pomočjo očividcev kmalu prijeli in ga odpeljali v pripor. Policija dogodek obravnava kot uboj.

Storilec je 40-letni Eritrejec; ali je med njim ter žensko in njenim sinom kakšna povezava, za zdaj še ni znano, ravno tako ne motiv njegovega dejanja.

Predstavnica lokalne policije Isabell Neumann je novinarjem povedala, da je storilec še na zaslišanju, dečkovo mamo pa da so odpeljali v bolnišnico. Njeno stanje je stabilno.

Pred manj kot dvema tednoma je prišlo do podobnega primera v mestu Voerdeu, kjer je 28-letni moški pod tračnice porinil 34-letno žensko. Ženska dogodka ni preživela.

Nemška policija Tragično Svet Somalijec ubil zdravnika v Nemčiji Nož kri nasilje umor dokaz Slovenija Poskus uboja v Ljubljani

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 7
  • Avatar Krško1477
    Krško1477 07:49 30.julij 2019.

    Kulturna, verska in rasna raznovrstnost v zahodni Evropi očitno daje rezultate. Hvala leftardi.

  • maresem 06:54 30.julij 2019.

    Kar ste iskali, to zdaj imate... zahvalite se nevladnim gnidam in levičarski bagri.

  • Avatar omega_v6
    omega_v6 00:21 30.julij 2019.

    Tega bo čedalje več!! Tako dolgo dokler se ne bomo začeli boriti za lastna preživetje!! In za to bodo krivi levičarji in njihova "kulturna obogatitev"!! Mar res ne vidite,da prihajajo v Evropo izključno KRIMINALCI!! Se nič ne bojite kako bodo ...prikaži več živeli naši otroci?? Se zavedate,da se ti migrantje NOČEJO vključiti v družbo ampak hočejo podjarmiti Evropejce??